Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. In aprilie mi s-a schimbat încadrarea la locul de ...

Buna seara. In aprilie mi s-a schimbat încadrarea la locul de munca pe o alta functie si a crescut si salariul. Câteva luni mai târziu în companie s-au făcut creșteri salariale de care nu am mai beneficiat. Răspunsul a fost ca am beneficiat de marire in aprilie. Exista vreun temei juridic prin care compania poate motiva astfel răspunsul?Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:20, 3 Iulie 2021
Nu exista baza legala pentru a se motiva acel răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli cu personalul elisabetasurdu elisabetasurdu marirea cheltuielilor de intretinere se poate face in sedinta de comitetsau numai la adunarea generala?la noi s-au marit cheltuielile cu 01/08/2014 pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Salariu nemajorat cu 8% deoarece salariul de baza este sub salariul minim pe economie Boggyct Boggyct Buna ziua, Am decis sa va scriu si aici deoarece sunt nelamurit in ceea ce priveste drepturile salariale cuvenite si consider ca acesta nu ar fi calculat ... (vezi toată discuția)
Salariu dupa intoarcere concediu crestere copil Nkl Nkl Buna seara, Am nevoie de o lamurire privind cuantumul salariului dupa intoarcerea din CCC. Urmeaza sa ma intorc in iulie inapoi la serviciu iar angajatorul ... (vezi toată discuția)