avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Bibi60

Activitate Bibi60

Aici nu e vorba de dat în judecata. Am găsit o soluție în sensul ca ne vom întruni intr-o ședință în care vom stabili ca trebuie întrat în apartamentul sursă a inundatiei.Apoi trebuie sa găsim o firma care deblochează uși , sa putem întra fără a deteriora ușa.Chemat instalator, reparat .Bineînțeles că politia/jandarmeria/pompierii vor fi de față doar pentru a constata
Eu vreau o soluție legală sa putem întra în apartament, apa pe coloana este inchisa

latka a scris:

Opriți apa pe coloana respectivă.

Încerc sa iau legătura cu ei de marți când am descoperit problema

Bibi60 a scris:

Bună ziua,
Mă confrunt cu următoarea problema:
În apartamentul meu s-a produs o inundație ca urmare a unei țevi sparte în apartamentul de deasupra mea. Problema mea este că proprietarul apartamentului unde s-a spart țeava nu locuiește în țară. Am încercat sa iau legătura cu el prin e mailul pe care l-a lăsat drept contact.De asemenea l-am sunat /trimis sms fiului sau dar fără reușită. Apa curge, apartamentul meu se degradează. Am sunat la politie pentru a găsi o soluție de a întra în apartament, pentru a vedea/ rezolva problema. Răspunsul poliției a fost ca fără acordul proprietarului nu este posibil.
Va rog să mă ajutați cu o soluție legala de a întra în apartamentul respectiv.
Va menționez, ca apa pe coloana este oprita, iar locatarii nu pot sta mult timp fără a folosi apa.
Vă mulțumesc mult

Bună ziua,
Mă confrunt cu următoarea problema:
În apartamentul meu s-a produs o inundație ca urmare a unei țevi sparte în apartamentul de deasupra mea. Problema mea este că proprietarul apartamentului unde s-a spart țeava nu locuiește în țară. Am încercat sa iau legătura cu el prin e mailul pe care l-a lăsat drept contact.De asemenea l-am sunat /trimis sms fiului sau dar fără reușită. Apa curge, apartamentul meu se degradează. Am sunat la politie pentru a găsi o soluție de a întra în apartament, pentru a vedea/ rezolva problema. Răspunsul poliției a fost ca fără acordul proprietarului nu este posibil.
Va rog să mă ajutați cu o soluție legala de a întra în apartamentul respectiv.
Va menționez, ca apa pe coloana este oprita, iar locatarii nu pot sta mult timp fără a folosi apa.
Vă mulțumesc mult

Bună seara,
Tatăl meu a decedat în decembrie 2017. După decesul sau, mama nu a dorit să deschidem succesiunea. Moștenitori suntem mama și fratele meu. Masa succesorală este un apartament pe care părinții mei l-au achiziționat după revoluție. Acum mama s-a hotărât sa deschidem succesiunea. Știu ca trebuie sa plătim un impozit de 1% din valoarea masei succesorale.Intrebarea mea este dacă acest impozit se plătește la valoarea întregului apartament, sau doar la partea care revine ca moștenire mamei mie și fratelui meu? Mulțumesc
Nu s-a dezbătut moștenirea după bunica paterna.
Multumesc

raluk0207 a scris:

Cand s-a dezbătut moștenirea după bunica paternă, tata a renunțat sau a rămas moștenitor?

Tata a murit după bunici

raluk0207 a scris:

Tata a murit înaintea bunicilor sau după?

Bună ziua,
Revin și fac mențiunea ca după decesul tatălui meu nu s-a făcut succesiunea.In acest caz ce trebuie să facem? Mama mea dorește să fac succesiunea după decesul sau.In aceste condiții se poate da o declarație la norariatul unde nepoatele tatălui meu vor deschide succesiunea, declaratie prin care mama și cu mine declaram ca nu vom ataca succesiunea lor?
Mulțumesc mult pentru ajutor.

raluk0207 a scris:

Renunțarea este personala. Se face prin declarație în nume propriu.
Nu puteți declara dvs în numele mamei.
Și oricum, mama nu poate renunta decât la moștenirea soțului (adica a tatălui dvs).
La moștenirea socrilor, nu are niciun drept, fiind noră.

Bună seara,
Se deplasează greu

trandafir2 a scris:

Bună ziua, De ce sa va imputerniceasca pe dvs? De ce nu renunta dansa direct?

Răspuns la discuția Trebuie să plătesc cass?
Bună ziua,
Cu scuzele de rigoare, am uitat sa menționez ca în cursul anului 2024 am încasat în transe lunare de 1500 roni pensia privată pilonul III.
Având in vedere aceste completări, este necesar sa depun declarația unica și să plătesc cass?
Mulțumesc