avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate Viorel Ariton

Activitate Viorel Ariton

Ce inseamna schema completa?
De doua sau de trei ori?
Mie mi s-a spus de la centru de vaccinare,cand am facut a treia doza,ca se considera schema completa doar vaccin+rapel(pe care le-am facut in februarie 2021),iar a trei doza in octombrie 2021.Si in concluzie nu am dreptul la tichetul de masa.Stie cineva daca asa este?
Răspuns la discuția Penalitati
Ma ref. la art. 33(9)-pres.sau Adm. au obligația solicitării notarii în cartea funciara a debitelor mai vechi de 3 luni, care depășesc val. salariului de baza brut pe tara garantat. Probabil ca nu m-am exprimat bine. La asta ma refeream de fapt.
Discuție Penalitati
L. 196 prevede ca se aplica penalitati când datoria la întreținere a ajuns la valoarea salariului minim. În 2018 când a apărut legea salariul minim era de 1900 ron. Încăpând cu 01.01.2020,salariul mininim este de 2280 ron. Administrațiile la ce salariul se raportează? La cel din 2018 sau cel din 2020?
Exista restricție în ceea ce privește munca la firma particulara, după ce te-ai pensionat. Ma refer la restricție de timp.
Discuție Pensionare
Sunt născut pe 13 februarie 1955.La anul trebuie sa ma pensioneze. Știe cineva ce prevede legea ref. la intervalul în care pot să-mi depun dosarul? Ma refer la intervalul de timp, cu câte zile inainte/după împlinirea vârstei se depune dosarul de pensionare.
Mulțumesc.
În blocul nostru, Ista a montat la unii din locatari mai târziu repartitoarele de căldură. Asa ca acești locatari vor plăti căldură la pausal. I-am întrebat pe cei de la Ista cum calculează căldură la pausal. Raspuns:se ia căldură cea mai mare la un ap. cu repartitoare identic, la care se adaugă 10%.Am citit ord. 343,reactualizat in 13.07.2010,si nu am găsit nimic, sau nu am înțeles eu.
Ma poate lumina cineva.
P. S. Le-am făcut un mail și celor de la Ista, dar nu mi-au răspuns pana acum.
Mulțumesc.
Mulțumesc.
Dacă Asociația de Prop. are statut încă de la înființare, din anul 2003,mai trebuie sa facă încă unul?
Răspuns la discuția Plata apa
Multumesc.