avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate yuppi

Activitate yuppi

Este femeie, nascuta in august 1958.
Buna ziua,

O persoana in varsta de 52 ani cu 35 ani vechime in munca poate iesi anticipat la pensie?
multumesc
Răspuns la discuția salariu
nu este specificat nicaieri ...nu este nimic scris in afara de un e-mail prin care ni se aduce la cunostinta acest lucru.
Discuție salariu
Buna ziua. Am nevoie de un sfat referitor la contractul de munca. Lucrez la o firma unde am salariul net de 2000 lei. Nu primim bonuri de masa, insa firma ne asigura masa de pranz in valoare de 13 lei. pana acum firma acoperea integral aceasta masa, acum insa ne-a comunicat ca nu mai poate sustine decat valoarea bonurilor, diferenta de la 13 lei la 8.3 lei trebuie sa o suportam noi zilnic. este legal ? au voie sa faca asta fara sa fie mentionat acest lucru in contract?

de asemenea, daca renuntam la masa oferita de ei ... tot suntem obligati sa platim.
nunta va fi la 3 saptamani dupa cununia civila
Buna ziua,

Am nevoie de un sfat. Mi-am dat demisia , am preaviz 15 zile calendaristice , insa in ultimele 5 zile lucratoare doresc sa iau cele 5 zile de concediu pentru casatorie, pe baza certificatului de casatorie. Se poate face acest lucru in preaviz? Nu as dori sa prelungesc perioada de preaviz din cauza acestui concediu.



Discuție infiintare pfa
cu scuzele de rigoare in cazul in care mai exista un topic deschis pe aceasta tema :
Doresc sa infiintez pfa - prestari servicii la domiciliul clientului - as dori sa intreb ce documente sunt obligatorii la infiintare si cum procedez daca pe adresa respectiva mai este sediul social al unei alte firme.