avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate FLORIN-MADALIN CONSTANTIN

Activitate FLORIN-MADALIN CONSTANTIN

Răspuns la discuția Admitere barou 2014
absolventa3 a scris:

Incep eu prima....
Tematica din 2013..... pe asta ne ghidam deocamdata....

DREPT CIVIL
A. PARTEA SAU TEORIA GENERALÃ

1. Raportul juridic de drept civil. Noţiune. Caractere sau trăsături specifice. Elemente structurale (subiecte, conţinut, obiect).

2. Actul juridic civil. Noţiune şi clasificări. Structura actului juridic civil: capacitatea de a încheia acte juridice civile; consimţământul şi viciile sale (eroarea, dolul, violenţa şi leziunea); obiectul actului juridic civil; cauza actului juridic civil. Forma actului juridic civil. Modalităţile actului juridic civil (condiţia şi termenul). Nulitatea actului juridic civil (definiţie, reglementare în noul Cod civil, cauzele nulităţii, clasificarea nulităţilor, regimul juridic al nulităţilor absolute şi al nulităţilor relative, efectele nulităţii actelor juridice civile).
3. Prescripţia extinctivă. Definiţie. Reglementare. Domeniul de aplicare. Efectul prescripţiei extinctive. Termenele de prescripţie extinctivă. Cursul prescripţiei extinctive (început, suspendare, întrerupere, repunere în termen).

Din ce carti considerati ca ar fi cel mai bine sa citim???
Apoi sa invatam schematic si nu ca povestioara cred eu...
Maine am sa posteb capitolul B... ori puteti voi posta si toti respectam ordinea ... sa nu repostam ceva ce deja s-a discutat....



Perfect de acord.
Răspuns la discuția EXAMEN UNPIR 2013
adelaida_07 a scris:

Am grilele din 2009
Imi poti transmite si mie grilele la florin_drept@yahoo.com ?

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția EXAMEN UNPIR 2013
Tu ai grile din anii precedenti, rezolvate sau nerezolvate?

adelaida_07 a scris:n
nExamenul se tine in fiecare an in mai si in octombrie.Probabil va fi la fel anul acesta dar este mult prea devreme sa fie anuntat ceva.n
Am sunat eu astazi la UNIPIR si examenul se tine pe data de 19.10.2013.nProbabil ca se va afisa cat de curand, avand in vedere ca la examenul din mai inscrierile s-au facut
Răspuns la discuția EXAMEN UNPIR 2013
adelaida_07 a scris:

Examenul se tine in fiecare an in mai si in octombrie.Probabil va fi la fel anul acesta dar este mult prea devreme sa fie anuntat ceva.
Am sunat eu astazi la UNIPIR si examenul se tine pe data de 19.10.2013.
Probabil ca se va afisa cat de curand, avand in vedere ca la examenul din mai inscrierile s-au facut inca de pe data de 25 Martie.
Răspuns la discuția EXAMEN UNPIR 2013
lacramioara_25ani a scris:

Nu este nimeni interesat ?
Eu sunt interesat de acest topic. Tu ai ceva grile din anii precedenti sau din mai 2013?
Răspuns la discuția grile examen UNPIR
Buna ziua,

Am observat ca sunteti foarte amabila si ati transmis mai multor solicitanti grilele din anii precedenti, motiv pentru care indraznesc sa vi le solicit si eu. Mi le puteti transmite la adresa de email: florin_drept@yahoo.com

Multumesc anitcipat,

Constantin Florin
Răspuns la discuția grile examen UNPIR
Buna ziua,

M-ar interesa si pe mine grilele din anii trecuti, daca se poate si rezolvarile. Va rog sa mi le transmiteti la adresa de email: florin_drept@yahoo.com.

Multumesc anticipat!

Constantin Florin
Răspuns la discuția grile examen unpir cu raspunsuri
Buna ziua,

Va rog frumos daca are cineva grilele pentru acces in profesie sa mi le trimita si mie la adresa: florin_drept@yahoo.com.

Va multumesc anticipat.
dap la ambele intrebari
Dap se poate schimba si partile prin act aditional, sau puteti incheia un nou contract. In cazul dvs. schimbarea partilor este practic o actualizare a contractului, intrucat partile s-au schimbat de drept de la data la care A a predat administrarea catre C, acesta din urma acceptand preluarea acestei administrari in conditiile in care A a nu a ascuns de C faptul ca pentru cladirea in cauza exista contract de inchiriere.