avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi
Forum Activitate ralucaenache

Activitate ralucaenache

Buna ziua,
Am divortat in Romania si am primit custodia unica .Copilul meu nu beneficiaza de pensia alimentara stabilita de Tribunalul din Galati deoarece nu am reusit sa fac demersurile necesare si pe teritoriul Italiei .As dori sa stiu care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez in Italia pentru a inregistra hotararea de divort .
Va multumesc!
Buna seara ,

Am rugamintea, daca e posibil, sa imi comunicati care sunt pasii urmatori dupa transcrierea certificatului de divort .Dupa cum bine stiti, in luna august toate entitatile guvernamentale si juridice sunt in vacanta si nu am posibilitatea sa contactez telefonic pentru a afla urmatoarea etapa pentru a beneficia de pensia alimentara stabilita de Tribunalul Galati .Respectivul certificat trebuie inregistrat si la tribunalul din Bologna, ca apoi sa mearga la executorul silit pentru a pune poprire pe salariul fostului sot sau comunicarea si inregistrarea certificatului de divort odata ce a fost transcris, se va efectua automat in toate sistemele ?

Va multumesc anticipat,

O seara frumoasa!
Buna seara,

Va multumesc pentru raspuns .Voi tine cont de sfaturile dumneavoastra .

O seara frumoasa !
Buna seara...Am divortat in Romania si as dori sa imputernicesc o prietena din Italia , cetatean italian, pentru a se ocupa de inregistrarea hotararii de divort in Bologna , Italia.In Galati, nici un notar nu stie sa redacteze aceasta procura chiar daca avocata care m-a reprezentat mi-a comunicat sa specific in procura respectiva toate organele guvernamentale si juridice .De la notariat mi s-a cerut un model de procura cu toti pasii care ar trebui sa fie urmati pentru inregistrarea hotararii de divort in Italia .Imi puteti oferi un model de procura pentru acest caz? Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dumneavoastra.O seara frumoasa !