avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Model procura pentru cetatean strain
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Model procura pentru cetatean strain

Buna seara...Am divortat in Romania si as dori sa imputernicesc o prietena din Italia , cetatean italian, pentru a se ocupa de inregistrarea hotararii de divort in Bologna , Italia.In Galati, nici un notar nu stie sa redacteze aceasta procura chiar daca avocata care m-a reprezentat mi-a comunicat sa specific in procura respectiva toate organele guvernamentale si juridice .De la notariat mi s-a cerut un model de procura cu toti pasii care ar trebui sa fie urmati pentru inregistrarea hotararii de divort in Italia .Imi puteti oferi un model de procura pentru acest caz? Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dumneavoastra.O seara frumoasa !
Cel mai recent răspuns: ralucaenache , utilizator 19:54, 24 August 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara,

Va multumesc pentru raspuns .Voi tine cont de sfaturile dumneavoastra .

O seara frumoasa !
Buna seara ,

Am rugamintea, daca e posibil, sa imi comunicati care sunt pasii urmatori dupa transcrierea certificatului de divort .Dupa cum bine stiti, in luna august toate entitatile guvernamentale si juridice sunt in vacanta si nu am posibilitatea sa contactez telefonic pentru a afla urmatoarea etapa pentru a beneficia de pensia alimentara stabilita de Tribunalul Galati .Respectivul certificat trebuie inregistrat si la tribunalul din Bologna, ca apoi sa mearga la executorul silit pentru a pune poprire pe salariul fostului sot sau comunicarea si inregistrarea certificatului de divort odata ce a fost transcris, se va efectua automat in toate sistemele ?

Va multumesc anticipat,

O seara frumoasa!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcrierea documentelor in romania ftclaudia@yahoo.it ftclaudia@yahoo.it Buna ziua, sunt cetatean cu dubla cetatenie (roman-italian) fost casatorita in Italia cu cetatean italian in 2001 iar acum in posesul sentintei definitiva de ... (vezi toată discuția)
Divort in romania, sot italian,sotie romanca amgel amgel in cazul initierii procedurii de divort intre cetatean italian si cetateanca romanca,din casatorie in italia,transcrisa in romania(amindoi avind rezidente in ... (vezi toată discuția)
Drepturi de mama socol oana cristina socol oana cristina cum pot da statul italian in judecata? eu am un copil cu un cetatean italian nefiind casatorita cu el iar copilul este doar cetatean italian, eu sunt cetatean ... (vezi toată discuția)