avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inregistrarea hotararii de divort in Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inregistrarea hotararii de divort in Italia

Buna ziua,
Am divortat in Romania si am primit custodia unica .Copilul meu nu beneficiaza de pensia alimentara stabilita de Tribunalul din Galati deoarece nu am reusit sa fac demersurile necesare si pe teritoriul Italiei .As dori sa stiu care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez in Italia pentru a inregistra hotararea de divort .
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 28 August 2018
ralucaenache, utilizator

Alte discuții în legătură

Obtinerea custodiei totale e minorului Lacramioara08 Lacramioara08 Buna, as dori sa stiu care sunt conditiile si pasii pe care ar trebui sa ii urmez in vederea obtinerii custodiei totale a copilului rezultat din fosta ... (vezi toată discuția)
Cum primesc pensia alimentara platita din strainatate casanova30bc casanova30bc Buna ziua ,sunt un parinte care am terminat procesul de divort,am primit hotararea in care se mentioneaza clar ca am castigat custodia copilului in varsta de 7 ... (vezi toată discuția)
Model procura pentru cetatean strain ralucaenache ralucaenache Buna seara...Am divortat in Romania si as dori sa imputernicesc o prietena din Italia , cetatean italian, pentru a se ocupa de inregistrarea hotararii de ... (vezi toată discuția)