avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Activitate Andra_daniela88

Activitate Andra_daniela88

Buna ziua, am o intrebare legala in legatura cu un vecin care este perete in perete cu dormitorul si baia mea, iar de cand s-a mutat si pana acum este foarte activ atunci cand ma aude si vede, practic ma asteapta sa ies si trec pe langa mine oriented ma aflu, simt nevoia de a se face simtita prezenta atunci cand sunt in una din incaperi sau sa iau liftul, mentionez ca m-a auzit impreuna cu sotia fiind amandoi foarte atenti la ce se aude eu fiind frustrata si exprimandu-ma ca atare au auzit si de atunci nu pot folosi baia sau sta in casa linistita si oricand vor mentioneaza prin pereti ca le-am vorbit urat. Cum as putea fi lasata in pace si eu si baietelul meu?
Multumesc!
Deci eu nu am dreptul sau obligatia de a ma reintoarce la vechiul loc de munca chiar daca s- a desfintat vechiul post si se ofera un alt post in aceasi companie?
Pot sa ma angajez la o alta companie fara sa intru in somaj?

Dupa concediu de crestere copil am dreptul sau obligatia de a ma reintoarce la vechiul loc de munca de la care am incetat activitatea cu 2 ani in urma?
salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei. Dupa c.i.c am dreptul sau obligatia de a ma reintoarce la vechiul loc de munca de la care am incetat activitatea cu 2 ani in urma?
Buna ziua, ce optiuni pot fi daca doresc sa deschid dosar pentru o persoana care de doi ani spune ca-mi repara acoperisul de deasupra si a lasat apa sa intre in tavan si acum tavanul meu se uda la fiecare ploaie decand a facut reparatie si si-a scos piscina de deasupra?
Răspuns la discuția Plangere procuratura
Multumesc!

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Nu trebuie să aveți avocat pt depunerea unei plângeri la Parchet, însă contează să știți s-o formulați, să expuneți clar situația de fapt și s-o motivați în drept.

Pentru a depune o plangere la procuratura am nevoie de un avocat?
Ca sa fac plangere la parchet imi trebuie avocat?

Andra_daniela88 a scris:

Multumesc! O sa incerc la amandoua.

george4444 a scris:

Depuneti plangere la politie cu toate actele necesare, daca tot nu se rezolva, depuneti plangere la parchet.

Multumesc! O sa incerc la amandoua.

george4444 a scris:

Depuneti plangere la politie cu toate actele necesare, daca tot nu se rezolva, depuneti plangere la parchet.