avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am o intrebare legala in legatura cu un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am o intrebare legala in legatura cu un vecin care ...

Buna ziua, am o intrebare legala in legatura cu un vecin care este perete in perete cu dormitorul si baia mea, iar de cand s-a mutat si pana acum este foarte activ atunci cand ma aude si vede, practic ma asteapta sa ies si trec pe langa mine oriented ma aflu, simt nevoia de a se face simtita prezenta atunci cand sunt in una din incaperi sau sa iau liftul, mentionez ca m-a auzit impreuna cu sotia fiind amandoi foarte atenti la ce se aude eu fiind frustrata si exprimandu-ma ca atare au auzit si de atunci nu pot folosi baia sau sta in casa linistita si oricand vor mentioneaza prin pereti ca le-am vorbit urat. Cum as putea fi lasata in pace si eu si baietelul meu?

Alte discuții în legătură

Chiriași gălăgioși adriana7373 adriana7373 Buna ziua, Locuim intr-un bloc nou, cu așa-zișii pereți de carton, apartament in proprietate personală. Sub noi locuiește o chiriașă care nu prea ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini biasimeon biasimeon Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema care ma afectează de aproximativ doi ani si nu stiu cum sa procedez. Acum doi ani de zile m-am mutat cu ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice luar luar am si eu o problema de foarte mult timp cu vecinul de deasupra care nu nu stie (mai bine zis nu vrea) sa asculte muzica mai incet. problema este in felul ... (vezi toată discuția)