avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, ce optiuni pot fi daca doresc sa deschid ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, ce optiuni pot fi daca doresc sa deschid dosar pentru ...

Buna ziua, ce optiuni pot fi daca doresc sa deschid dosar pentru o persoana care de doi ani spune ca-mi repara acoperisul de deasupra si a lasat apa sa intre in tavan si acum tavanul meu se uda la fiecare ploaie decand a facut reparatie si si-a scos piscina de deasupra?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:24, 15 Iulie 2023
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Este vorba despre imobil de locuit in comun sau casa?
Daca este vorba despre imobil de locuit in comun,acoperisul reprezinta parte comuna a carui stare tehnica intra in responsabilitatea asociatiei de proprietar
Daca este vorba despre casa cu mai multi coproprietari,notificati oficial proprietarul in cauza cu obligatia asigurarii starii tehnice a acoperisului-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc la parterul unei case, cu un etaj unde locuieste ... mary2007 mary2007 Buna ziua, locuiesc la parterul unei case, cu un etaj unde locuieste alta familie. Costurile reparatiei acoperisului, burlanelor si a fatadei se imparte in mod ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de cateva luni imi intra apa in balcon de pe acoperisul ... florin.tavy florin.tavy Buna ziua, De cateva luni imi intra apa in balcon de pe acoperisul blocului. La fiecare ploaie peretii uzi si piscina pe jos. Din luna iunie , tot ma plang ... (vezi toată discuția)
Coproprietar imobil . SPavel SPavel Buna ziua ! Sunt coproprietar la un imobil { casa , cota ½ } format din doua apartamente , constructie din anii 1950 . Casa , acoperisul necesita o ... (vezi toată discuția)