avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate ildifree67

Activitate ildifree67

Multumesc.
Am fost la executor și mi a zis că debitorul plătește taxele de executor. Dar debit nu există. Mi a zis executorul să vorbesc cu creditoarea să fie de acord să plătească ea. Ce este asta?
EXECUTARE SILITA DE CE?

Buna ziua. As dori sa ma ajutati intr-o problema. Am primit o instiintare cum ca sunt executat silit vizavi de pensia alimentara a copiilor. Mentionez ca lunar am trimis suma corecta pentru pensia alimentara a copiilor si la termen pe cardul fostei sotii. (am dovezile pastrate). Am de platit la executor o anumita suma cheltuieli de executare eu fiind debitorul. Dar daca eu nu am nici un debit, nu am nicio restanta, totul e platit cum se poate sa fiu executat. Mie mi se pare ca este un abuz. Va rog explicati-mi si mie ce inseamna asta si ce este de facut? Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Vizitarea copilului la școală
Da. Mi s-a spus ca numai daca am acordul celuilalt parinte si numai cu acordul directorului scolii pot intra sa vad copilul. As vrea nu doar sa-l vad ci sa si discut cu invatatoarea. Mentionez ca copilul vrea sa ne vedem, vine la mine in intervalele stabilite de lege fara probleme. Multumesc.
VIZITA COPIL

Buna ziua. As dori sa stiu daca eu ca tata ( suntem divortati dar avem custodie comuna) pot sa-mi vizitez copilul la scoala si care este procedutra legala? Multumesc.
multumesc frumos
PARTAJ
Buna dimineata. As dori sa ma ajutati ca nu stiu cum sa procedez. Ma intalnesc cu fosta sotie in casa pe care am vandut-o ca sa ne impartim bunurile. Ea fiind o persoana agresiva, are si ordin de restrictie as dori sa stiu daca pot chema la fata locul si politistul de sector ca sa fie de fata in cazul in care o apuca nebuniile. Sau cum sa procedez? Multumesc.
Nu mă pot reprezenta singur?

Adrian ALBU a scris:

Conform legii, vi se pune la dispoziție un avocat din oficiu. Dacă veți angaja un avocat ales, mandatul avocatului din oficiu încetează.

Ordin de protecție

As dori să aflu dacă nu am solicitat avocat din oficiu eu fiind victima este obligatoriu să accept? Am fost sunat telefonic și doamna așa zisa avocată, mi a zis că ea mă reprezintă și să i trimit probele, filmările video pe care le am. E posibil așa ceva?
nu este vorba de dreptul de vizitare