avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate Adrianan58

Activitate Adrianan58

6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din practica declaratiilor de salarizare trebuie sa aveti mare atentie dupa ce are documentele corecte cand va veni vremea pensionarii deoarece angajatorii la care a lucrat in cazul cand a lucrat cu contract au transmis datele cu CNP initial.Iar dupa corectarea documentelor cu cel corect
Buna ziua , la o firma de constructii care are scutire la impozit pe salarii salariatii sunt in program redus cu 50% conform OUG 132/2020 .De la salariul de 3000 de lei se ajunge la brut de 2625 lei format din 1500lei din fondul de salarii si 1125lei de la somaj se retine si un impozit de 73 de lei. Este corect asa?
multumesc mult pentru raspuns
Buna ziua, nu stiu cum sa comletez adeverinta de vechime cu doua perioade de detasare la alta firma dupa 01 01 2011 in revisal sunt cuprinse perioadele de suspendare .E corect daca trec la mutatii modificarile si la partea unde se evidentiaza absentele sa trec perioadele de suspendare si firma la care a fost detasat? Pentru perioada detasarii firma la care a fost detasat emite si ea adeverinta de vechime?