avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate Mircea Cojocaru

Activitate Mircea Cojocaru

Bună ziua.Am făcut degeaba contestație la domnul președinte .Nu am primit nici un răspuns..O sa încerc și la Primăria Sectorului 5 sa vad ce răspuns îmi da .Multumesc frumos.
Bună ziua.Am și eu câteva nelămuriri(intrebari).Din anul 2019 de când a venit noua conducere a blocului ( președinte blocului și a venzorului) pe lista de întreținere apar diferențe de plata.De exemplu la căldură termica pe timp de iarna etajele 2,3,4,5,6,7 și 8 plătesc mai mult la întreținere fata de parter,,etajul1,2,9 și 10. La fel și la celelalte utilitati(lift,curățenie, lumina pe scara etc.) se procedează la fel.Exisya cumva vreo lege în care se specifica ca unele etaje plătesc mai mult și altele plătesc mai puțin? Vechea conducere nu făcea diferențe.Daca este de natura penala ce trebuie sa fac? Va mulțumesc.
Bună ziua.Am și eu o intrebare.Daca lo persoana a lucrat 3 săptămâni(după care își da demisia și pleaca) mai are dreptul sa ia bonuri de masa,deși la angajare i sa promis ca le primește și nu le-a primit?Legal ma refer.Va mulțumesc
Mulțumesc frumos
Bună ziua.Inca un amănunt.Mi-a spus fina domnului președinte al blocului ca are o scara interioara care duce la subsolul blocui(el sta la parter).De aceea nu vrea sa fac copii după Cartea Tehnica a blocului.
Bună ziua.Am și eu câteva întrebări. Am sunat la Primăria Sectorului 5 Serv.iciul Asociației de proprietari un legătură cu următoarele probleme:
Am întrebat dacă o persoana poate sa hotărască în numele a 44 de proprietari(fără semnăturile și fără proces verbal senmat de proprietari în care sa fie de acord)și Comitetul executiv al blocului sa o susțină dacă este legal,cei de la Primarie mi-au spus ca este legal .
Am întrebat ca am cerut doamnei cenzor sa imi arate copii dacă are studii pentru funcția de celor și cei de la Primăria Sectorului 5 mi-au spus ca nu am nici un drept sa cer adă ceva.Cu alte cuvinte orice poate sa fie cenzor al blocului unde locuiesc.
Am întrebat cum pot sa fac rost de copii după Cartea Tehnica a blocului (mi-au fost modificate țevile de căldură și cinev.dacă domnul președinte al blocului nu vrea sa se ducă sa o ceara la Primăria Sectorului 5 și la fel mi-a spus ca nu am acest drept.Adica dacă vine un proprietar la ședința Comitetului Executiv și spune ca vrea sa se mai construiască 2 etale peste cele actuale(fără acordul proprietarilor)dar cu acordul Comitetului Executiv se poate sa se construiască iar ceilalți proprietari nu mai au voie sa spună nimic.
Problema este ca domnul Președinte nu comunica cu mine.Am mai cerut și Cartea Tehnica a blocului deoarece am auzit ca cineva de pe scara lui are o scara interioara care duce la parter(ma refer la cei care stau la parter(.De o luna și ceva aștept un răspuns de la ei pt.Cartea Tehnica.Se crede Dumnezeu.Nimeni nu poate sa îl atingă.

Încetați cu postările "goale", voi închide subiectul
Moderator
Bună ziua.Acum aproximativ 4 ani a fost ales în asociația de proprietari în care locuiesc un președinte, un cenzor și 4 membrii în comitetul blocului(eu sint unul dintre cei 4 membrii alesi(.Când a fost aleasa doamna Cenzor nu a arătat nici un fel de act care sa arate ca poate sa dețină funcția de cenzor.De atunci eu ii tot cer sa imi arate dacă are vreun document original care sa arate ca a făcut studii sa ocupe funcția de cenzor.Cum as putea sa aflu dacă ea are studii conform legii 196/2018?L-am întrebat și pe președintele asociației și a spus ca nu știe dacă are asa ceva.Tot de atunci nu se pune la avizier nici o chitanta cu ce se cheltuie în asociatie. nici facturile de la APA NOVA,ENEL SI TERMOENERGIETICA(fostul RADET(-copii) dupa facturi)Va mulțumesc.
Am dat actele apartamentului când s-a înființat asociația de proprietari.Cartea Tehnica a blocului nu exista.Si atunci de ce mai cere contractul ap.si cadastru?Nu cere aceste acte președintele blocului ci cenzorul blocului.