avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Pe data de 23.02.2025 am fost operat de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Pe data de 23.02.2025 am fost operat de fractura de ...

Bună ziua.Pe data de 23.02.2025 am fost operat de fractura de tibie și peroneu la Spitalul Baltazar Arsene.Din data de 22.05.2025 (de când am fost internat la spital)pina pe data de 25.05.2025(ultima vizita la spital și la doctorul care ma operat) am făcut de câteva ori radiografie la piciorul operat(față,lateral și genunchi).De fiecare data domnul doctor mi-a arătat numai radiografia din față nu și pe cea din lateral și a spus ca totul decurge bine.Chiar dansul mi-a zis ca pot sa încep sa ma recuperez la ultima vizita( 25.05.2025).Ceea ce a uitat domnul doctor sa imi spună era ca nu ma îndrept spre drumul cel bun cu piciorul.Pe data de 10.06.2025 m-am internat la I.N.E.M.R.C.M pentru recuperare.Norocul meu a fost ca doamna doctor de acolo a spus sa mai fac o radiografie la piciorul operat.A doua zi când am făcut radiografia a văzut și doamna doctor și eu ca nu tija de la tibie nu a fost pusa cum trebuie și ca trebuie sa ma operez din nou ,cu toate ca domnul doctor care ma operat mereu mi-a spus ca totul este bine .În cazul de fata ce trebuie sa fac? De aproape 4 luni nu merg și stau numai la pat. VA MULȚUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Mircea Cojocaru , utilizator 10:12, 16 Iunie 2025

Mircea Cojocaru a scris:

Bună ziua.Pe data de 23.02.2025 am fost operat de fractura de tibie și peroneu la Spitalul Baltazar Arsene.Din data de 22.05.2025 (de când am fost internat la spital)pina pe data de 25.05.2025(ultima vizita la spital și la doctorul care ma operat) am făcut de câteva ori radiografie la piciorul operat(față,lateral și genunchi).De fiecare data domnul doctor mi-a arătat numai radiografia din față nu și pe cea din lateral și a spus ca totul decurge bine.Chiar dansul mi-a zis ca pot sa încep sa ma recuperez la ultima vizita( 25.05.2025).Ceea ce a uitat domnul doctor sa imi spună era ca nu ma îndrept spre drumul cel bun cu piciorul.Pe data de 10.06.2025 m-am internat la I.N.E.M.R.C.M pentru recuperare.Norocul meu a fost ca doamna doctor de acolo a spus sa mai fac o radiografie la piciorul operat.A doua zi când am făcut radiografia a văzut și doamna doctor și eu ca nu tija de la tibie nu a fost pusa cum trebuie și ca trebuie sa ma operez din nou ,cu toate ca domnul doctor care ma operat mereu mi-a spus ca totul este bine .În cazul de fata ce trebuie sa fac? De aproape 4 luni nu merg și stau numai la pat. VA MULȚUMESC ANTICIPAT
Dacă domnul doctor știa ca nu a pus bine tija la tibie trebuia sa imi spună și la 2 săptămâni, la 7 săptămâni și la 13 săptămâni nu sa stau și sa aflu de la recuperare ca trebuie sa ma operez din nou.Mie mi-a arătat numai radiografia din față nu și cea din lateral. Tot timpul am fost mințit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima M Daniel M Daniel Buna ziua Din pacate acum 2 saptamani am avut un accident rutier in care a fost implicata o persoana.Eu eram la volanul masinii, am iesit de pe straduta si ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava 90 zile de ingrijiri medicale k1dand k1dand Buna ziua. In urma cu 10 zile am fost agresat de 2 persoane ziua in amiaza mare in timp ce ma aflam cu sotia la plimbare in urma agresiunii m-am ales cu ... (vezi toată discuția)