avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate Curios26

Activitate Curios26

Buna ziua,

nu pot accesa pe net adresa de e-mail al inspectiei judiciare ma poate ajuta cineva,cu adresa de email sau nu au asa ceva pentru sesizari?

Mulțumesc
Corect ! Bravo!
Buna ziua,

Daca fac o noua contestatie impotriva aceluias dosar executional invocand calauze abuzive in contract in baza ordonantei CJUE 75 din 2019,daca prima contestatie sa respins fara sa se judece fondul fara sa se pronunte la petitul completat privind clauzele abuzive din contract nimic,nimic... Poate instanta sa respinga pe autoritate de lucru judecat noua contestatie?

Multumesc din suflet pentru cine poate da o opinie profesionista

Wekend placut tuturor!
Multumesc !

Contestatia la executare sa solutionat prin respingere pentru ca a fost depus in termen dar completat de 2 ori ultima privind clauzele abuzive din contract si instanta a acceptat exceptia tardivitatii ridicat de recuperatorul de creante suport colect. Dar fondul nu a fost judecat deloc . Stiu ca avocatul a gresit cu contestatia la executare nu sa pornit cum trebuie de si creditul era prescris nu a invocat prescriptia dar si privitor la alte aspecte...
Casa a fost vanduta inaintea solutionarii contestatiei la un pret neserios,extrem de derizoriu...
Intrebarea este daca mai pot face ceva sau raman cu faptul ca, casa noastra afost vandut ilegal pentru o functionara din primarie.

Multumesc frumos
Buna ziua,

Am si eu o intrebare, redeschiderea dosarului contestatiei la executare in baza Ordonantei CJUE 75 din 2019 este posibila? Si daca da cererea se depune in dosarul in care sa respins contestatia sau o actiune separata?

Multumesc din suflet pentru cine poate da o opinie profesionista