avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate valentinkiperi

Activitate valentinkiperi

Buna ziua,

Va rog să-mi recomandați un avocat cu experiență si specializat in dreptul muncii din Braila. Ma intereseaza sa inaintez un dosar pt o majorare de pensie in care la calcularea ei nu s-au luat in considerare anumite sporuri de santier si de tipul de munca.
Va multumesc.
Cu stima,
Valentin.
Buna ziua,

Daca am venituri din afara UE dar lipsesc din tara mai mult de 183 zile pe an, trebuie sa declar aceste venituri? Si daca le declar se vor impozita? Unde ar trebui sa le completez in declaratia unica?
Multumesc.
Cu stima,
Vali.
Buna seara,

Pe anul 2018 am obtinut venit dupa un apartament in chirie. Venitul annual brut a fost de 11900 si este mai mic decat 12 x salariul minim pe economie (1900). Din cate stiu daca este mai mic nu ar trebui sa platesc CASS. Din nestiinta can am facut declaratia estimata in 2018 am pus optiune sa platesc CASS 10% din 12 x 1900 ron = 2280 pe care iam si platit deja de anul trecut.

Cand am fost azi la ANAF mi sa spus sa fac o rectificare la declaratia unica pe anul 2018. Intrebarea mea este daca pot face aceasta rectificare fara sa pun nimic la CASS. Mentionez ca nu mai am alte venituri obtinute.
Multumesc.
Cu stima Vali.