avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Activitate Ramooona

Activitate Ramooona

Buna ziua,

As avea si eu o intrebare legat de anii de vechime si asigurare de sanatate. Am lucrat pentru un an de zile in Polonia (am avut un contract pe perioada determinat pentru primele 6 luni, iar apoi am semnat un contract pe perioada nedeterminat in cadrul aceleasi firme). Vreau sa ma intorc in tara si as vrea sa stiu ce acte ar trebui sa am de la fostul angajator din Polonia pentru a nu fi pusa sa platesc taxele pentru anul respectiv in Romania. Ce acte sunt necesare si unde trebuie sa le prezint pentru ca acest an de lucru in strainatate sa imi fie calculat ca vechime in munca?

Va multumesc in avans pentru ajutor!
Răspuns la discuția credit imobiliar
Eu am trecut de partea cu evaluarea apartamentului. Urmeaza ca spre sfarsitul saptamanii sa semnez contractul de vanzare-cumparare. Din cate stiu eu banii se vireaza de catre banca in contul meu (pe care inca nu l-am deschis- trebuie sa merg la banca sa ma interesez de chestia asta), dupa care atunci cand am confirmarea ca banii au fost virati se semneaza contractul de vanzare-cumparare (in aceesi zi). Eu am toate actele (adica intabularea este deja facuta numai ca acum se trece pe numele noului proprietar). Ma interesa cam cat dureaza intabularea pe numele noului proprietar + ipoteca pe apartament in favoarea bancii ca sa stiu cand pot scoate banii (pentru ca sunt la randul meu cumparator al unui alt apartament si sunt presata sa semnez si acolo contractul de vanzare- cumparare). Multumesc
Sunt in postura de vanzator al unui apartament si am semnat un antecontract de vanzare-cumparare cu o persoana ce a facut un credit imobiliar. Banca a dat OK-ul si acte se vor semna curand. Am inteles ca s semneaza contractul de vanzare-cumparare dupa ce banii vor fi virati in contul meu, dar totusi nu pot beneficia de ei (sa-i scot din cont) decat dupa ce se face ipoteca pe apartament si intabularea pe numele noului proprietar. Intrebarea mea ar fi cam cat dureaza toate aceste formalitati si cand voi putea folosi banii obtinuti in urma vanzarii??? Multumesc.