avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CNAS + ani de vechime
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CNAS + ani de vechime

Buna ziua,

As avea si eu o intrebare legat de anii de vechime si asigurare de sanatate. Am lucrat pentru un an de zile in Polonia (am avut un contract pe perioada determinat pentru primele 6 luni, iar apoi am semnat un contract pe perioada nedeterminat in cadrul aceleasi firme). Vreau sa ma intorc in tara si as vrea sa stiu ce acte ar trebui sa am de la fostul angajator din Polonia pentru a nu fi pusa sa platesc taxele pentru anul respectiv in Romania. Ce acte sunt necesare si unde trebuie sa le prezint pentru ca acest an de lucru in strainatate sa imi fie calculat ca vechime in munca?

Va multumesc in avans pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Angajarea pe perioada determinata este operata in carnetul de munca? yuby yuby [Buna ziua , Va rog ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarea intrebare .Momentan ma aflu in concediu de crestere copil urmand ca ulterior sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa CristinaBuzoianu CristinaBuzoianu Doresc sa contractez un credit prima casa. La firma la care lucrez am contract pe perioada nedeterminata, insa pe postul pe care lucrez in prezent, actul ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime marianelena marianelena buna ziua, lucrez la o soc. care sa infintat in urma cu jumatate de an fiind construita si cu fonduri europene. Am semnat un contract pe 3luni care imi expira ... (vezi toată discuția)