avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Mikkah

Activitate Mikkah

Am înființat o societate cu o denumire gresita (lipseste o litera dintr-un cuvânt). Așa am facut rezervarea. Toate documentele de înființare au fost făcute pe denumirea corectă, fără litera lipsă, dar nimeni nu a observat. Cum fac acum să am denumirea corectă a societății?
Mai este necesara obtinerea acordului asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru infiintarea unei societati cu sediu social intr-un apartament de bloc?
Multumesc anticipat pentru lamuriri!
Bună ziua,
Pentru un contract de superficie pe un teren, pe care încă nu a început construcția, cine trebuie să plătească impozitul? Este obligat superficiarul să declare acest contract la autoritățile locale pentru înregistrare și calcularea impozitului înainte de începerea construcției? Care sunt regulile fiscale ce se impun în acest caz?
Mulțumesc
Bună ziua. Am o nelămurire în legătură cu scoaterea terenurilor concesionate din circuitul agricol. Având în vedere că terenurile respective se află în proprietatea privată a UAT ului, aceasta a demarat procedura de concesionare, fără a fi scoase din circuitul agricol. Menționez că terenurile vor fi concesionate în vederea realizării unei investiții. Întrebările mele sunt: când se dispune scoaterea din circuitul agricol, înainte sau după aprobarea concesionarii? Scoaterea se poate face de către investitor în numele proprietarului? Mulțumesc
Mai este necesară depunerea la ONRC a unei noi declarații de asociat unic pentru un asociat care a preluat toate părțile sociale, devenind astfel asociat unic? Mulțumesc