avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inființare societate cu denumire gresita (lipseste o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inființare societate cu denumire gresita (lipseste o litera dintr-un cuvânt)

Am înființat o societate cu o denumire gresita (lipseste o litera dintr-un cuvânt). Așa am facut rezervarea. Toate documentele de înființare au fost făcute pe denumirea corectă, fără litera lipsă, dar nimeni nu a observat. Cum fac acum să am denumirea corectă a societății?
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 19 Februarie 2021
Schimbati denumirea societatii ... Documente necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind modificarea denumirii unui profesionist
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente schimbare denumire societete ContSters126873 ContSters126873 buna ziua care sunt documentele care trb sa mrg la registrul comertului ptr scjmbarea din sc in societate si care este taxa (vezi toată discuția)
Costuri și acte necesare schimbare denumire srl-d CatalinCorozanu CatalinCorozanu Buna ziua, aș dori să aflu care sunt [b]costurile și actele necesare[/b] pentru schimbarea denumirii unui SRL-D. Nu am datorii pe firmă, firma este ... (vezi toată discuția)
Nume societate. mirunaalexe mirunaalexe buna ziua. exista vreun ghig al modalitatii de alegere a numelui unei companii ? de exemplu: special4you ar putea fi acceptat ? ar exista vreo problema daca ... (vezi toată discuția)