avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord asociatie proprietari sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord asociatie proprietari sediu social

Mai este necesara obtinerea acordului asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru infiintarea unei societati cu sediu social intr-un apartament de bloc?
Multumesc anticipat pentru lamuriri!
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2020
Mikkah, utilizator
pentru comrecta si completa dv informare studiati atent disp L nr 196/2018 care guverneaza administrarea imobilelor de locuit in comun
Legea mentionata prevede ca schimbarea destinatiei de spatiu de locuit se poate realiza numai cu acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari cu care urmeaza sa incheiati conventie in vederea calcularii cotelor lunare de intretinere
Nu mai aveti nevoie de acel acord daca acolo o sa aveti doar sediul social, sediul de corespondenta si nu si punct de lucru.
Intrebati contabilul de aceste aspecte.
Stiu asta pentru ca acum vreo 3 sapt. un prieten si- a schimbat sediul social pentru firma si eu "am umblat" cu actele.
N-am fost atent daca a avut nevoie de acordul asociatiei dar nu cred.
Oricum ar trebui sa va lamuresca mai bine contabilul.
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2020
Ionut.ion, utilizator
Buna seara,

Nu este necesar acordul de vointa cata vreme veti detine doar sediul social, nu punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare destinatie spatiu locuit garsoniera in spatiu comercial adora2013 adora2013 Buna ziua, Sunt proprietara unei garsoniere inchiriata unei firme -salon coafor . Chiriasul doreste schimbarea destinatiei garsonierei din satiu de locuit in ... (vezi toată discuția)
S-a modificat legea societatilor comerciale? Andrei Popovici 20 Andrei Popovici 20 La inceputul anului era in discutie modificarea legii societatilor comerciale cu privire la faptul ca pentru infiintarea unei societati comerciale, SRL, ... (vezi toată discuția)
Solicitare taxa pentru acord asociatie proprietari - sediu profesional pfa mihaelabucataru15 mihaelabucataru15 Buna ziua, In vederea stabilirii sediului profesional al unei persoane fizice autorizate am nevoie de un acord semnat de vecinii apartamentului in care va ... (vezi toată discuția)