avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate monikasarpe

Activitate monikasarpe

Răspuns la discuția Comisia de disciplina
Ok
Era vorba doar despre faptul ca la celelalte răspunsuri ați fost foarte promti si nu înțelegeam de ce acum nu îmi raspunde nimeni.Nu am vrut sa ofensez pe nimeni .
Multumesc!
Răspuns la discuția Comisia de disciplina
As vrea sa stiu de ce nu imi raspunde nimeni la întrebare?Astept cu sufletul la gură răspunsul,verific din ora in ora si totusi nu se îndură nimeni sa ma lămurească?
Trebuie să inteleg ca a fost o greseala ca mama s-a prezentat la comisie desi nu a fost convocată in scris?Asta însemnând că nu are motiv sa atace decizia de concediere in instanta?
Răspuns la discuția Comisia de disciplina
Încă o nelămurire pe www.juridice.ro ,am gasit un articol "Procedura răspunderii disciplinare: etapele preliminare obligatorii în sancționarea angajaților" unde scrie citez: "În ipoteza, mai puțin probabilă, în care angajatorul nu a procedat la convocarea salariatului în conformitate cu art. 251 alin. (2) din Codul muncii, dar acesta s-a prezentat la unitate, doctrina de specialitate a apreciat că, prin prezentarea salariatului și desfășurarea întregii proceduri disciplinare, viciul privind convocarea acestuia a fost acoperit, astfel că decizia de sancționare rămâne validă".Ce inseamna asta?
Răspuns la discuția Comisia de disciplina
Multumesc pentru raspunsurile primite ,dar imi apar tot nelămuriri pentru ca nu pot sa ma împac cu idea ca mama a fost concediata.Asa ca o noua întrebare:convocarea la comisia de disciplină nu a fost făcută în scris ci telefonic de către un serviciu anume pe care mama nu mai retine cum se cheama. Am citit in codul munci ca trebuia sa fie facuta in scris,atunci cum sta treaba?
Răspuns la discuția Comisia de disciplina
Contractul de munca inceteza din ziua in care a fost la comisie sau cand primeste decizia in scris?
Răspuns la discuția Comisia de disciplina
Imi cer mii de scuze ca am deschis alt topic.Daca as fi stiut cum sa va rescriu in acelasi loc as fi facut-o.
Nu am avut toate informatiile si de aceea intrebarile ambigue.Nu este vorba despre mine ci despre mama mea , care a fost chemata la comisia de disciplina,acolo ascultata cateva minute,dupa care a fost anuntata ca este concediata.A fost prezent si directorul institutiei ,care daca presupun eu bine este angajatorul.Cam asta e povestea de dimineata.
Acum alta nelamurire ce se intampala in continuare?cum ramane cu concediul pe care nu l-a efectuat?si la ce se mai poate astepta?
Multumesc!
Comisia de disciplina a dat verdictul pe loc.
A anunțat angajatul ca este concediat la sfârșitul întrevederii . Este legal.?
Daca nu ce ar trebui sa fac?

Poate comisia de disciplina sa dispună concedierea unui angajat?