avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate serbanmaria

Activitate serbanmaria

buna ziua! ma numesc maria si am o mica problema. in luna oct. 2009 un prieten m-a rugat sa-i tin contabilitatea firmei(codul caen 1413). am facut angajari iar la sarsitul lunii cand am vrut sa fac clientii si furnizorii am avut o surpriza: factura emisa catre o firma din londra fara tva. Mentionez ca eu lucrez ca si contabil intr-o scoala, iar tva-ul nu imi este ff clar?! in contract se invoca art. 128 paragraful 10 si art. 3 din ordinul 2221/2006. intrebarea mea: daca este corect sa se taie factura in lire si fara tva cu toate ca firma din romania este platitoare de tva si cum inregistrez in contabilitate?
Ajutati-ma si pe mine cu o problema. Am o masina cu numere vechi pe numele socrului meu care a decedat acum 15 ani. Vreau sa o inmatriculez si nu stiu ce pasi trebuiesc urmati, ce acte, ce taxe... etc. Va rog mult de tot!!!!
Răspuns la discuția dezbatere mostenire?
va multumesc fff mult!!!!
Buna!Ma numesc Maria si as dori si eu cateva informatii. Sunt casatorita de 5 ani. Sotul meu are tatal decedat de 20 de ani. Casa in care locuim este pe numele bunicii lui (mama tatalui lui). Aceasta a decedat in urma cun 10 luni. soacra mea locuieste intr-un sat invecinat de 15 ani, in concubinaj. as vrea sa stiu daca trebuie sa dezbat mostenirea cu ea ??????