avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Activitate Somlea Lucia

Activitate Somlea Lucia

Buna ziua! Va rog sa imi explicati care este diferenta dintre transferul in interesul serviciului si transferul la cerere si daca pentru transferul in interesul serviciului mai e nevoie de aprobarea conducatorului institutiei la care activez?

Cornel Vasile a scris:

Transferul este la cerere sau in interesul serviciului?

Răspuns la discuția Transfer functionar public
Buna ziua! Institutia publica la care activez a primit solicitarea de la institutia publica unde doresc sa activez in viitor, dar inca nu am aflat raspunsul final! In aceeasi situatie ma aflu si eu , am si eu inlocuitori si mai ales ca munca ce o fac eu din 1 ianuarie 2024 se preda la alte institutii! Daca primesc refuzul , bineinteles motivat ce e de facut?

Răspuns la discuția Transfer functionar public
Buna ziua! S-a primit si pentru mine o solicitare de transfer la un nou loc de munca pe un post similar, dar inca nu am aflat raspunsul final, dar am o neclaritatate si va rog sa ma elucidati: care este diferenta intre transferul in interesul serviciului si transferul la cerere si daca la transferul in interesul serviciului mai e nevoie de aprobarea conducatorului institutiei la care activez in prezent daca suntem 4 persoane care facem aceeasi munca de ani de zile!?
Care sunt conditiile pentru a primi subventia ( ajutorul) pentru plata chiriei in conditiile in care locul de m-ca fata de domiciliu este mai mare de 80 km?