Buna ziua! Va rog sa imi explicati care este diferenta dintre transferul in interesul serviciului si transferul la cerere si daca pentru transferul in interesul serviciului mai e nevoie de aprobarea conducatorului institutiei la care activez?
Cornel Vasile a scris:
Transferul este la cerere sau in interesul serviciului?
Buna ziua! Institutia publica la care activez a primit solicitarea de la institutia publica unde doresc sa activez in viitor, dar inca nu am aflat raspunsul final! In aceeasi situatie ma aflu si eu , am si eu inlocuitori si mai ales ca munca ce o fac eu din 1 ianuarie 2024 se preda la alte institutii! Daca primesc refuzul , bineinteles motivat ce e de facut?
Buna ziua! S-a primit si pentru mine o solicitare de transfer la un nou loc de munca pe un post similar, dar inca nu am aflat raspunsul final, dar am o neclaritatate si va rog sa ma elucidati: care este diferenta intre transferul in interesul serviciului si transferul la cerere si daca la transferul in interesul serviciului mai e nevoie de aprobarea conducatorului institutiei la care activez in prezent daca suntem 4 persoane care facem aceeasi munca de ani de zile!?
Care sunt conditiile pentru a primi subventia ( ajutorul) pentru plata chiriei in conditiile in care locul de m-ca fata de domiciliu este mai mare de 80 km?