Da,este posibil sa se amane și un an,am avut astfel de situații.Se pare ca este o metoda a judecătorilor pt a prevenii eventuale masuri disciplinare în cazul în care nu reușesc sa motiveze redacteze în 90 de zile de la pronunțare..
Calculul d-voastra este corect.
Dar daca la determinarea punctajului mediu anual vi s-au utilizat doua stagii complete de cotizare
Unul de 25.
Si altul pentru doar cateva puncte la stagoiul complet prevazut in anexa 5 pentru d-voastra.
Calcul casei locale corespunde unui stagiu complet de 25 ani, 7 luni si cateva zile.
Calculul d-voastra este corect.
Dar daca la determinarea punctajului mediu anual vi s-au utilizat doua stagii complete de cotizare ?
Unul de 25.
Si altul pentru doar cateva puncte la stagoiul complet prevazut in anexa 5 pentru d-voastra.
Calcul casei locale corespunde unui stagiu complet de 25 ani, 7 luni si cateva zile.
Sunt in aceeasi situatie.
In ultimele 4 luni am trimis mailuri peste tot (CJP, CNPP, MMPS), am facut solicitari si sesizari in PORTAL, am fost la ghiseu. Am primit doar doua informatii, corelate si cu lipsa deciziilor de recalculare -> "In momentul in care se emite din sistemul informatic talon de pensie exista posibilitatea operarii in acelasi sistem a recalcularii.", respectiv "veti primi talonul mov si revizuirea conf,prevederilor LEGII 360 cand CNPP va prelua datele dvs. prelucrate in sistemul informativ" ! la ritmul actual, avem de asteptat...