avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Dorin Nichitean

Activitate Dorin Nichitean

Am și eu o întrebare și sper să primesc un răspuns. Întrebarea mea este: Dacă părinții mei au plătit impozit timp de peste 30 de ani, pe unteren si pe o proprietate care a aparținut bunicilor mei ei devin proprietari?
Poate părea o întrebare stupidă dar sper să primesc un răspuns.
Mulțumesc!
Bună seara!
Am și eu o întrebare: Dacă părinții mei au plătit impozitul pe casă și pe o parte din pământ mai bine de 30 de ani ei devin automat proprietari ale acestora. Întrebarea vine în contextul în care am auzit că ar exista o prevedere legală prin care cel ce plătește timp de 10 ani impozit pe orice bun devine proprietar al acestuia sau mă înșel. Mulțumesc!
Răspuns la discuția Suspendare contract de munca
Multumesc!
Deocamdata este o suspendare temporara a contracului de munca dar ma tem ca va urma si cealalta parte cu suspendarea definitiva a acestuia pe baza faptului ca sunt declarat *apt conditionat* desi pe parcursul acestor 12 ani petrecuti in firma acest lucru nu s-a intamplat desi handicapul de care sufar este de mic copil. Cred mai degraba ca nu-mi pot oferi un post care sa indeplineasca conditiile in care sa-mi desfasor activitatea si atunci e mai usor poate sa se inceteze raportul de munca intre mine si angajator.
E doar o presupunere si as vrea sa stiu ce drepturi am in cazul in care as fi *fortat* sa-mi dau demisia.
Buna ziua!
In cazul in care se urmareste,dupa o suspendare temporara a contractului de munca, intreruperea totala a acestuia pe motiv ca persoana respectiva are statutul de apt conditionat as vrea sa stiu, in primul rand, ce drepturi am si ce pasi ar trebui sa urmez pentru a solutiona aceasta problema.De mentinat ca respectiva firma obliga angajatii sa-si dea demisia.
Multumesc!
Din nou multumesc.
Multumesc! Totusi mai am o curiozitate. Nici pentru persoanele cu handicap sau cele care privesc persoanele cu handicap angajate cu norma intreaga si deci si cu contract de munca?
Buna ziua!
Exista o prevedere legala sau un articol de lege care obliga o firma sa suspende un contract de munca,in cazul de fata 21 zile,datorita faptului ca persoana respectiva, prin lege, *este obligata*,sa aiba o perioada de repaus datorita unor probleme de sanatate?