Am și eu o întrebare și sper să primesc un răspuns. Întrebarea mea este: Dacă părinții mei au plătit impozit timp de peste 30 de ani, pe unteren si pe o proprietate care a aparținut bunicilor mei ei devin proprietari?
Poate părea o întrebare stupidă dar sper să primesc un răspuns.
Mulțumesc!
Bună seara!
Am și eu o întrebare: Dacă părinții mei au plătit impozitul pe casă și pe o parte din pământ mai bine de 30 de ani ei devin automat proprietari ale acestora. Întrebarea vine în contextul în care am auzit că ar exista o prevedere legală prin care cel ce plătește timp de 10 ani impozit pe orice bun devine proprietar al acestuia sau mă înșel. Mulțumesc!
Deocamdata este o suspendare temporara a contracului de munca dar ma tem ca va urma si cealalta parte cu suspendarea definitiva a acestuia pe baza faptului ca sunt declarat *apt conditionat* desi pe parcursul acestor 12 ani petrecuti in firma acest lucru nu s-a intamplat desi handicapul de care sufar este de mic copil. Cred mai degraba ca nu-mi pot oferi un post care sa indeplineasca conditiile in care sa-mi desfasor activitatea si atunci e mai usor poate sa se inceteze raportul de munca intre mine si angajator.
E doar o presupunere si as vrea sa stiu ce drepturi am in cazul in care as fi *fortat* sa-mi dau demisia.
Buna ziua!
In cazul in care se urmareste,dupa o suspendare temporara a contractului de munca, intreruperea totala a acestuia pe motiv ca persoana respectiva are statutul de apt conditionat as vrea sa stiu, in primul rand, ce drepturi am si ce pasi ar trebui sa urmez pentru a solutiona aceasta problema.De mentinat ca respectiva firma obliga angajatii sa-si dea demisia.
Multumesc!
Multumesc! Totusi mai am o curiozitate. Nici pentru persoanele cu handicap sau cele care privesc persoanele cu handicap angajate cu norma intreaga si deci si cu contract de munca?
Buna ziua!
Exista o prevedere legala sau un articol de lege care obliga o firma sa suspende un contract de munca,in cazul de fata 21 zile,datorita faptului ca persoana respectiva, prin lege, *este obligata*,sa aiba o perioada de repaus datorita unor probleme de sanatate?