avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă părinții mei au plătit impozit timp de peste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă părinții mei au plătit impozit timp de peste 30 de ani ...

Am și eu o întrebare și sper să primesc un răspuns. Întrebarea mea este: Dacă părinții mei au plătit impozit timp de peste 30 de ani, pe unteren si pe o proprietate care a aparținut bunicilor mei ei devin proprietari?
Poate părea o întrebare stupidă dar sper să primesc un răspuns.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:39, 8 Octombrie 2025
Trebuie sa se dezbata succesiunea. Nu sunt proprietari
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe locuinta ApostolDorina ApostolDorina Buna ziua ! Bunicii mei sunt decedati , la fel si parintii. Casa si pamantul extravilan al bunicilor il mosteneste fratele tatalui meu. Nu s-a dezbatut nici-o ... (vezi toată discuția)
Partajare proprietate fara succesiune ? Gill331 Gill331 Pe casa parintilor mei sunt 2 proprietari...tata si bunicul (tatal lui) , bunicul a decedat in 2002 iar bunica ( mama tatalui meu) in 2005...tata mai are 3 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o mostenire (casa+teren) pt care nu s-a facut taxa ... fetita fetita Buna ziua, Am o mostenire (casa+teren) pt care nu s-a facut taxa de succesiune de mai bine de 30 de ani. Cum se poate vinde aceasta casa stiind ca am fost ... (vezi toată discuția)