avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Activitate florentina80florentina

Activitate florentina80florentina

Bună ziua..Anul trecut am achiziționat o mașină nou_nouta din fabrica , împrumutul fiind făcut pe numele iubitului meu ( relație de 11 ani) cu care am un băiețel de 7 ani . Săpt trecuta ne_am certat și m_a amenințat că vine in tara ,el fiind șofer de tir. si îmi ia mașină pe care eu o achit integral având rata pe 5 ani.Pe data de 15 a fiecărei luni eu virez banii in contul celor de la Reprezentanta! Mă interesează ce drepturi as avea la mașină. Nu știu dacă mai are rost sa plătesc rata atâta timp cât mașină nu mai este în posesia mea. Ce câștig de cauză am? Daca as ajunge in instanță ? .Mulțumesc!
Bună ziua!! Am avut o relație de 11 ani in urma căreia a rezultat un băiețel de 7 ani .Fostul este șofer de tir....iar anul trecut am achiziționat o mașină nouă rata fiind plătită de mine integral dar mașină este pe numele lui, contractul de plata fiind pe 5 ani !Acum el vrea mașină iar eu rămân cu banii pierduți.. ce se poate face? Mulțumesc!
buna ziua. am avut o relatie cu tatal copilului din 2011 locuind intr_un apartament de 2 camere proprietate personala..in urma unui partaj cu primul sot .avand si o fetita acum in varsta de 11 ani . in 2015 am nascut baietelul cu actualul..dar mereu au fost probleme pe plan financiar . In momentul de fata .el este sofer de tir si mereu spune ca eu fara el sunt o muritoare de foame si ca singura nu ma descurc sa cresc 2 copii cu salariu meu (2000 ) lei , Trimite bani doar cand vrea si zice ca nu are nici o obligatie ca doar nu suntem casatoriti. eu sunt ajutate f mult de parintii mei cand fac cate o modificare in apartament sau o renovare..iar el se supara...si spune ca imi fac cu banii lui. acum o saptamana am avut o cearta si m_a facut in toate felurile...( m_a amenintat ca pune niste postari pe toate retelele de socializare sa ma faca de ras si sa nu mai ies din casa) De luna trecuta nu a trimis nici un ban macar pt copil...as dori sa stiu daca o sa merg in instanta...o sa se fixeze o pensie de intretinere pt minor? si cine o sa aiba custodia? sau daca o sa fie custodie comuna..? El avand o casa in constructie dar nu se poate locui in ea .Este doar ridicată și puse geamurile...doar atât!