avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare rata masina
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare rata masina

Bună ziua!! Am avut o relație de 11 ani in urma căreia a rezultat un băiețel de 7 ani .Fostul este șofer de tir....iar anul trecut am achiziționat o mașină nouă rata fiind plătită de mine integral dar mașină este pe numele lui, contractul de plata fiind pe 5 ani !Acum el vrea mașină iar eu rămân cu banii pierduți.. ce se poate face? Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2022
florentina80florentina, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata integrala mașină noua pe numele concubinului florentina80florentina florentina80florentina Bună ziua..Anul trecut am achiziționat o mașină nou_nouta din fabrica , împrumutul fiind făcut pe numele iubitului meu ( relație de 11 ani) cu care am ... (vezi toată discuția)
Bunuri achizitionate in perioada de concubinaj cornelradurazvan cornelradurazvan Buna seara.Am avut o relatie de concubinaj cu o anumita persoana cu care am stat impreuna 6 ani.De curand ne-am despartit dar problema e ca am cumparat unele ... (vezi toată discuția)
Sfaturi solutionare partaj MMoniq MMoniq De curand am divortat (copilul a ramas in custodia mea) si urmeaza sa trec printr-un proces de partaj pentru a-mi recupera bunurile cumparate din veniturile ... (vezi toată discuția)