avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plata integrala mașină noua pe numele concubinului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plata integrala mașină noua pe numele concubinului

Bună ziua..Anul trecut am achiziționat o mașină nou_nouta din fabrica , împrumutul fiind făcut pe numele iubitului meu ( relație de 11 ani) cu care am un băiețel de 7 ani . Săpt trecuta ne_am certat și m_a amenințat că vine in tara ,el fiind șofer de tir. si îmi ia mașină pe care eu o achit integral având rata pe 5 ani.Pe data de 15 a fiecărei luni eu virez banii in contul celor de la Reprezentanta! Mă interesează ce drepturi as avea la mașină. Nu știu dacă mai are rost sa plătesc rata atâta timp cât mașină nu mai este în posesia mea. Ce câștig de cauză am? Daca as ajunge in instanță ? .Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2022
florentina80florentina, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:05, 3 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Masina pe numele cui e? Daca e pe numele lui, e a lui si i-o dati lui, nu mai platiti creditul.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare rata masina florentina80florentina florentina80florentina Bună ziua!! Am avut o relație de 11 ani in urma căreia a rezultat un băiețel de 7 ani .Fostul este șofer de tir....iar anul trecut am achiziționat o ... (vezi toată discuția)
Insistentele politistilor, amenintari,intimidari feldi feldi Buna ziua, va rog sa ma ajutati daca puteti macar sa ma sfatuiti cum ar trbui sa procedez. De curand am mers cu iubitul meu in Craiova pentru a cumpara o ... (vezi toată discuția)
Achizitionare locuinta petros1234 petros1234 Buna ziua! Doresc sa stiu daca achizitionam(eu si sotul meu) o locuinta tin casa la curte prin rate la dezvolatator( platim o suma prin credit de nevoi ... (vezi toată discuția)