avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate Alinutza1982

Activitate Alinutza1982

Răspuns la discuția Animal de companie, amenda hcl
Hcl este emisa in 2013. Acum au republicat anunt in ziarul local. S.au sesizat anumiți vecini din lipsa de ocupație, cel mai probabil. Insa nu este respectată de ceilalți posesori de animale, in sensul menținerii curățeniei dupa patruped,motivand numeroșii câini maidanezi.
Răspuns la discuția Animal de companie, amenda hcl
Multumesc frumos! Va doresc o seara minunata!
Răspuns la discuția Animal de companie, amenda hcl
Nu am inteles ideea. In lesa il plimb...insa nu am voie in iarba, doar pe ciment, cred, asta am dedus din anuntul publicat.
Răspuns la discuția Animal de companie, amenda hcl
Este vorba despre comuna Maracineni, judet Arges.
Buna ziua,
Primaria ma poate amenda pentru ca scot cainele la scara blocului? Nu ne permite sa mai lăsăm animalele in iarba si doreste a strângem dupa ele. Sunt perfect de acord sa strang dupa el, insa ne.a comunicat clar ca nu au voie in iarba...pe ciment nu o sa faca niciodata. Din cate am citit pentru aplicarea unei astfel de hotărâri ei trebuie sa ne indice o zona unde sa scoatem animalele. Eu strang dupa al meu insa nu toti o fac, plus ca sunt si caini maidanezi. Insa exprimarea a fost clară nu in spatiile verzi, nu in parcuri..si atunci unde? Desi strang dupa el si arunc in coșurile de gunoi in punguta si asa risc sa fiu amendată...ca miroase, oare ce sa fac cu el? Sa il iau in buzunar sa il duc acasa? Multumesc
Este sau nu legala aceasta hcl, avand in vedere ca nu ne indică unde sa mergem cu bietele animale.
Da, insa ei vor doar ca noi sa solicitam asta printr.o cerere, sa apara in acte, insa la munca sa venim 8 ore. Am hotarat sa nu semnez nimic. Nu este un act aditional stabilit de comun acord, prin cererea respectiva eu solicit acest lucru sa reduc timpul de munca la 2 ore de la 8 ore.
Buna ziua,
Angajatorul ne obliga sa semnam urmatoarele cereri:
Subsemnata x, in functia de dispecer va rog sa imi aprobati prezenta cerere prin care solicit reducerea programului de la 8 ore la 2 ore.
Fara sa fie mentionata perioada, cu mentiunea angajatorului ca el ne va plati normal insa va achita mai putine dari catre stat, ca nu mai are de unde plati.
Ce pot face in situatia asta? Eu refuz sa semnez, ma poate da afara?
Daca ma da afara pot lua somaj? Lucrez de 4 ani in aceasta firma.