avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Animal de companie, amenda hcl
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Animal de companie, amenda hcl

Buna ziua,
Primaria ma poate amenda pentru ca scot cainele la scara blocului? Nu ne permite sa mai lăsăm animalele in iarba si doreste a strângem dupa ele. Sunt perfect de acord sa strang dupa el, insa ne.a comunicat clar ca nu au voie in iarba...pe ciment nu o sa faca niciodata. Din cate am citit pentru aplicarea unei astfel de hotărâri ei trebuie sa ne indice o zona unde sa scoatem animalele. Eu strang dupa al meu insa nu toti o fac, plus ca sunt si caini maidanezi. Insa exprimarea a fost clară nu in spatiile verzi, nu in parcuri..si atunci unde? Desi strang dupa el si arunc in coșurile de gunoi in punguta si asa risc sa fiu amendată...ca miroase, oare ce sa fac cu el? Sa il iau in buzunar sa il duc acasa? Multumesc
Este sau nu legala aceasta hcl, avand in vedere ca nu ne indică unde sa mergem cu bietele animale.
Cel mai recent răspuns: Alinutza1982 , utilizator 00:36, 23 Aprilie 2020
In ce oras va aflați?
Este vorba despre comuna Maracineni, judet Arges.
Folositi o lesă de 10 m si ati rezolvat.
Nu am inteles ideea. In lesa il plimb...insa nu am voie in iarba, doar pe ciment, cred, asta am dedus din anuntul publicat.
Câinele are voie în iarbă.

Alte discuții în legătură

Cu cainele in gradina din fata blocului (probleme cu vecinii) priestess priestess buna ziua, am si eu o dilema, am o prietena patrupeda, care logic trebuie sa o scot afara sa isi faca nevoile si nu am unde, pe o raza de 2-3km cel putin, in ... (vezi toată discuția)
Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi ADNgraphic ADNgraphic Buna ziua, Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi? Puteti sa imi dati doar un link ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)