Pentru o colaborare - servicii it - cu un rezident fiscal in Vietnam care ar fi obligatiile fiscale declarative si de plata in RO pentru un contribuabil - clinica stomatologica - care face servicii medicale scutite si carevare cid special de tva?
Multumesc!
Buna ziua! Am incercat sa infiiintez un pfa caen principal 7820 pentru a opera in reges si a face activitatea de resurse umane. Am curs de inspector resurse umane. Cei de la RECOM imi spun ca nu pot infiinta un pfa cu acest cod caen principal. S-a lovit cineva de o asemenea situatie? Cum a rezolvat o? Multumesc!
Ma puteti ajuta cu un model de contract de munca la domiciliu? Practic vreau sa fiu angajat pentru semnarea si transmiterea declaratiilor fiscale cu o ora pe luna si am retinut ca in caziul contractului de munca la domiciliu nu exista obligativitatea decacscrie in contractul de munca programul de lucru. Multumesc!
Buna ziua!
Avem urmatoarea situatie ipotetica: un angajat este incadrat la 8 angajatori cu o ora pe zi cu cota parte de 1/8 din salariul minim la fiecare. In aceasta situatie, fiecare angajator va achita taxe salariale aferente 1/8 din salariul minim?
Multumesc!
O MAMA INTRA IN CONCEDIU CRESTERE COPIL. OPTEAZA SA REVINA LA MUNCA SUPA 22 LUNI PENTRU A PRIMI STIMULENTUL DE INSERTIE. ACUM FIRMA VREA SA O PUNA IN SOMAJ TEHNIC. BENEFICIAZA IN MOD NORMAL DE INDEMNIZATIA CRESTERE COPIL SI SOMAJ TEHNIC?