avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Activitate arina789

Activitate arina789

Buna seara! Daca se poate va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Situatia e in felul urmator. Eu am mutatie la o adresa unde nu stau. Sotul intr-un sat are mutatia. Si la copil cand am nascut acum 4 luni la starea civila cand am declarato ne-a spus sa spunem o adresa pt copil ori a mea ori a tatalui si i-am zis ca noi nu avem mutatie unde locuim acum ca avem adrese diferite in buletin eu in oras el intr-un sat. Si ne-a zis doamna ca nu conteaza ce adresa declaram la copil. Si a pus adresa dintr un sat unde are mutatie taticul. Si acuma in mai taticul isi face mutatie unde locuim schimba buletinul. Adica in imobilul meu cumparat. Si eu la fel schimb si fac mutatie si eu. Practic noi doi ne schimbam adresele in buletine si coincid cu domiciliul exact unde stam. Intrebarea e trebuie sa mergem undeva sa declaram adevarata adresa a copilului din moment ce la starea civila cand s-a nascut ea a fost declarata la alta adresa und nu am locuit niciodata? Nu suntem casatoriti.
Discuție Bebelus
Daca parintii se despart. Relatie concubinaj. De la ce varsta poate dormi copilul si la tata? Ce spune legea?In prezent e bebelus alaptat de 4 luni. Multumesc.
Răspuns la discuția Copil 4 luni
O sa vad ce e de facut. Pe mine nu ma intereseaza banii. Nu vreau pensie alimentara. Eu vreau liniste. Vreau sa o cresc frumos :( bani avem casa avem. Dar uite asa pt o mama care nu ne lasa impace exista certuri. Vom vedea ce voi face. Multumesc pt raspuns. Evident ca daca va mai fi scandal agresiuni fizice voi chema politia. Si voi contacta si un avocat.

Avocat Neagu Elena a scris:

Trebuie sa promovati in instanta o actiune prin care sa solicitati ca domiciliul copilului sa fie stabilit la dvs, exercitarea in comun a autoritatii parintesti sau exclusiv, precum si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere.
Acestuia i se poate stabili un program de vizita cu copilul insa avand in vedere varsta frageda,programul poate fi rar si doar la domiciliul dvs.
Ar fi bine sa apelati la un avocat pentru a va edifica pe larg despre ceea ce aveti de facut.

Răspuns la discuția Copil 4 luni

Degeaba. Era beata. A luato imbrate. Fata a inceput sa planga. Si eu i-am zis lui si el a zis "da stiu intradevar era dar munceste pe camp".
E o nebunie. Va veni sa o vada aici si asta e. Insa normal ca nu voi tace cand observ aberatii. Voi vorbi. Dialog decent. E posesiva sufocanta. La fel a facut si cu cei 3 copiii ai ei. Pe el baiat l-a ridicat in slavi si pe fete pa maritativa. Una 2 divorturi. Cealalta e casatorita are copil dar si-a lasat casa pt verisorul sotului. Nu mai zic de tatal lor relatii sexuale cu fina lor. Bataie cu vecinii.O nebunie totala.Voi apela la un avocat daca mai am parteo de manipulare santaj emotional agresiune fizica. Normal ca il iubesc si el spune la fel insa degeaba.
When a scris:

Pe lângă ce a scris userul Martonze mai sus, în viitor chiar bunica ar putea cere și obține în instanta program de legături personale cu minora și atunci veți fi obligata sa o lăsați.
În acest moment partenerul va simte ca ii disprețuiți mama și ca nu doriți decât sa îndepărtați copilul de ea asa ca va sfătuiesc și eu la diplomație și viclenie. Invitați soacra în vizita, controlați dumneavoastră condițiile în care își vede nepoata și dați ocazia partenerului sa constate singur derapajele propriei mame.
Ei au făcut front comun împotriva dumneavoastră. Dacă insa dispare dușmanul comun se vor întoarce unul împotriva celuilalt. Trebuie doar sa le dați ocazia.
Mult succes.

Discuție Copil 4 luni
Buna ziua! As avea nevoie de cateva raspunsuri. Ma aflu intr-o relatie de 7 ani. Locuim impreuna,in apartamentul meu. Nu suntem casatoriti. Avem o fetita de 4 luni. Este pe numele tatalui. De ceva timp nu ne mai intelegem. Nu sunt dorita de catre familia lui. Provine dintr-o familie foarte dificila isterici carcatosi. Fiind situatia asa eu m-am departat total de ei. Buna ziua sarut mana si atat. Mai mult de atat nu se poate. Au intervenit certuri foarte mari pt copil. Mama lui il suna mereu spunand ca vrea sa il vada pe el si pe fetita. Ba plangand ba tot felul de chestii. El imi tot spune ca mama lui plange din cauza mea. Eu i-am zis sa termine cu prostiile sa ne vedem ca familia pe care o avem. Referitor la mama lui i-am spus ca sunt de acord sa vina sa vada copila doar aici in casa noastra. El nu este de acord se enerveaza foarte rau si aprinde. Si incep certurile. Spune ca o va lua cand va dori el si va merge cu el la mama lui in lipsa mea. Fiind un copil de doar 4 luni alaptat doar la sân. Si uite asa discutii peste discutii. Mi-a spus ca daca nu va merge fetita si la mama lui acasa nici eu sa nu merg cu ea nicaieri. Luam in calcul si ideea de a merge eu cu fata la mama lui. Avand in vedere evenimentele din trecut este exclus ca eu sa mai calc in acea casa deasta nu sunt de acord sa mearga si fata. E suficient sa vina mama lui aici in casa noastra. Cand avea fetita 2 luni am chemat politia pt ca m-a agresat in casa pt mama lui in fata copilei. Este mica nu a realizat. Dar efectiv eu plangeam el țipa ma strangea de fața de maini si ma privea fix. S-a mai intamplat in 7 ani sa ma loveasca. In trecut m-a strans de gat privindu-ma fix si vorbind restit la mine. Observ ca are dubla personalitate. Relatia nu pare a fi de viitor. Pacat de copila. Este vina ca am acceptat de 7 ani totul. Copila nu a aparut din senin ne-am dorita enorm. Problema e ce facem? Certuri scandal amenintari neintelegeri contraziceri opinii si asteptari diferite. Ce drepturi are el daca ne despartim? Evident ca divort nu poate fi nefiind casatoriti. Si totul pentru ce? Pentru pretentiile mamei lui. Pentru dependenta lui de mama sa. Si pt faptul ca eu nu tolerez prezenta fetitei de 4 luni la ea acasa. Ce fac?! M-am saturat sincer. La 2 luni mi-a expuso la varsat de vant printr-un nepotel. Si ma mintea ca nu e adv. Apoi eu am gasit mesaje cum vorbea cu fiica ei despre faptul ca da fetita a fost expusa la varsat de vant. Doamna obisnuieste sa consume si alcool zilnic. A luato imbrate si sub influenta alcoolului. Si eu ce sa fac sa aplaud? De curand a pus-o pe fiica ei sa tipareasca o poza in care e doar tatal si fetita sa aiba poza. Eu parca nu as fi mama ei. Este o intreaga nebunie. Sincer simt nevoia sa caut un avocat. Astept sfaturi pareri raspunsuri. Multumesc mult.