avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adresa domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adresa domiciliu

Buna seara! Daca se poate va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Situatia e in felul urmator. Eu am mutatie la o adresa unde nu stau. Sotul intr-un sat are mutatia. Si la copil cand am nascut acum 4 luni la starea civila cand am declarato ne-a spus sa spunem o adresa pt copil ori a mea ori a tatalui si i-am zis ca noi nu avem mutatie unde locuim acum ca avem adrese diferite in buletin eu in oras el intr-un sat. Si ne-a zis doamna ca nu conteaza ce adresa declaram la copil. Si a pus adresa dintr un sat unde are mutatie taticul. Si acuma in mai taticul isi face mutatie unde locuim schimba buletinul. Adica in imobilul meu cumparat. Si eu la fel schimb si fac mutatie si eu. Practic noi doi ne schimbam adresele in buletine si coincid cu domiciliul exact unde stam. Intrebarea e trebuie sa mergem undeva sa declaram adevarata adresa a copilului din moment ce la starea civila cand s-a nascut ea a fost declarata la alta adresa und nu am locuit niciodata? Nu suntem casatoriti.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:19, 1 Mai 2020
Buna seara,
Nu se pune problema sa schimbati adresa de domiciliu a minorului.
Se subantelege ca acesta locuieste cu parintii!
Nu trebuie sa mergeti NICAIERI sa schimbati NIMIC!
cande va veti schimba buletinele, veti aduce la evidenta popilatiei si certificatul de nastere al copilului in original si copie. Asa va fi luat in evidenta ca locuieste acolo unde locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor Amal29 Amal29 Buna seara! Doresc sa divortez de sotul meu,avem un copil de 1 an si jumatate si dupa divort,sotul si familia lui vrea ca eu sa imi schimb domiciliul din ... (vezi toată discuția)
Buna seara!supun atentiei dvs urmatoatea situație: am deschis ... andreea27 andreea27 Buna seara!Supun atentiei dvs urmatoatea situație: Am deschis procedură notariala divorț. Certificatul de casatorie in original va fi retinut de notar pana ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ma numesc ana maria si sunt casatorita cu un cetatean ... Riyhanna0 Riyhanna0 Buna seara, Ma numesc Ana Maria si sunt casatorita cu un cetatean strain; locuim in Anglia de 5 ani si inca nu avem domiciliul aici. Avem impreuna o ... (vezi toată discuția)