Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Dana timis

Buna subventiile acordate pt cresterea animale rasa bruna de Maramures sunt impozitate? multumesc
Stiu dar avizul dat de Primărie e valabil sau trebuie de la alții...fiind drum public și aparține de Nomenclatura Primăriei... multi ne spun că nu putem asfalta un drum public deși ne-a dat acest aviz in batjocoră cred că să fim amendați pe urmă..pe strada respectiva locuim 10 familii și noi avem o pensiune turistica...din cauză că e doar pietruit și mai abrupt turiști nu reușesc să urce,se duc pe șanțuri,când vin ploile accesul se poate doar cu gip...dar Primăria Orașului nu vrea să ne ajute cu aceasta bucata de drum ..de cate ori se strică îl îndreptăm cu utilaje proprii sa ajungem la locație ...cui trebuie să ne adresăm cu aceasta problemă înafara de Primărie?va mulțumesc pentru informații

adriandimitriu a scris:

primaria e autoritatea locala. cel mai usor ar fi sa contactati o firma de constructii care a mai lucrat cu statul. ei stiu cum se fac documentatiile, cum se deruleaza lucrarile,... doar ca acum veti plati dvs. e un parteneriat public privat

Bună ziua avem nevoie de 100 m de asfalt către locația noastră... Primăria Orașului nu vrea să asfalteze dar ne-a dat acordul pentru a o asfalta noi pe cont propriu cu condiția să fie de 7,50 m drumul actual fiind pietruit și doar de 3 m..fiind drum public e valabil acest aviz?cui pot să mă adresez pt.mai multe informații concrete?vă mulțumesc
Discuție Informatie
Buna as dori o informatie am depus dosarul pt.indemnizatie crestere copil....cotizand 5 ani de zile la casa de pensii pt.vechime nefiind angajata....avand contract direct cu casa de pensi...dar mi_au respins dosarul pe motiv ca nu am obtinut venituri...ce as putea face in acest caz?va multumesc
Discuție Informatie
Buna ziua as dori o informatie...am contribuit 5 ani la casa de pensii nefiind angajata,avand contract direct cu ei....pot beneficia de indemnizatie crestere copil?va multunesc