Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Informatie

Buna as dori o informatie am depus dosarul pt.indemnizatie crestere copil....cotizand 5 ani de zile la casa de pensii pt.vechime nefiind angajata....avand contract direct cu casa de pensi...dar mi_au respins dosarul pe motiv ca nu am obtinut venituri...ce as putea face in acest caz?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:07, 10 Mai 2020
Nu aveti ce face: conform legii, nu aveti dreptul la concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie Dana timis Dana timis Buna ziua as dori o informatie...am contribuit 5 ani la casa de pensii nefiind angajata,avand contract direct cu ei....pot beneficia de indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)
Daca am platit doar impozit si cass , si la pensie nu am cotizat, pot sa primesc indemnizatie pt ccc? Teofana Daria Teofana Daria Buna ! Am depus dosarul pentru creșterea copilului și mi-a fost respinsa . Eu am lucrat la angajator 11 luni anterioare nașterii și îmi mai lipsea o lună ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil diana_raluca diana_raluca buna seara as dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului dar fara sa fiu angajata. mentionez ca sunt mama ... (vezi toată discuția)