avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Activitate Radu Anca

Activitate Radu Anca

Același lucru am pățit și eu. Chipurile o campanie profi cu un card cadou de 750 lei. Nu merge oprit. O sa mai încerc sa sun la numărul de telefon 0318262751. E-mail am trimis dar nimic e o mare fraudă de câte 3 euro. Cineva trebuie sa facă ceva sa putem opri asta. Păcălesc copii cu diverse jocuri. Fetita mea știe ca noi facem cumpărături la profi și a comis greseala
Am menționate faptul că tatăl vine când își aduce aminte? Și ajutor financiar e zero din partea lui?. El dorește să vină când are chef și fata sa aibă totul necesar asigurat de către mine. Dorește să o mai ia la o plimbare când și când. Noi fiind legată fata de numele lui nu vom putea merge într-o vacanță în afara țării. Mereu vom depinde de numele său. Răzbunare e din partea lui nu a mea. Am încercat în nenumărate rânduri sa aibă o relație cu fata nu a binevoit și mi se pare absurd să vină când are chef doar de ochii lumii.
Bună ziua. Am o fetiță de 1 an și jumătate cu un individ. Acesta nea părăsit când fetita avea doar 3 luni. În această perioadă el a cautat sa vadă fata de vreo 6 ori, menționez ca la tachinarile prietenilor comuni. I-am dat voie sa vină gândind ca nu e ok sa privez fata de timpul petrecut cu tatăl, dar acesta nu ma ajutat cu mai nimic pentru creșterea fetei(mai nimic adică 5 cutii de lapte praf, 6 baxuri de pampersi și 4 pachete de servelete umede). Am decis ca trebuie să mă opresc pentru ca nu fac altceva decât sa înrăutățesc situația mea și a fetiței care îl uită pana următoarea dată când vine și chiar fuge de el. Acesta e trecut în certificatul fetei, a recunoscut-o. Dar eu nu vreau sa mai aibă de a face cu noi. Refuz pensia alimentară, știind ca acesta oricum nu o va da. Vreau sa trec fata pe numele meu. Ce pot face?