avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate andreutzAaajsb

Activitate andreutzAaajsb

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati, este foarte important. Care este partea economica de care se ocupa un executor judecatoresc?
Răspuns la discuția Sunt acuzata pe nedrept
Nu are certificat medico-legal..n ar fi avut cum,nici macar nu m am apropiat de ea. Mentionez ca acest lucru ma impiedica pentru a mai concura la scoala de politie, fapt de care ea stie. Ce ma sfatuiti? Sa o dau in judecata? Asta a fost planul ei, sa ma impiedice sa mai concurez
Va multumesc!
Care este diferenta dintre dosarul penal in rem si dosarul penal in personam. Imi poate explica cineva ce este dosarul penal in rem care nu va fi niciodata in personam?
Răspuns la discuția Sunt acuzata pe nedrept
Multumesc!
Răspuns la discuția Sunt acuzata pe nedrept
Am o inregistrare cand mama dansei imi zice: "lasa ca te aranjez eu pe tine".. Toate plecand de la lupta pentru avere
Buna seara. Cineva ma acuza pe nedrept ca am lovit-o. Mentionez ca are o filmare cand ne certam insa nicidecum nu am atins-o, nici macar nu m-am apropiat de ea. Cum ar trebui sa reactionez? Mentionez ca doamna a depus plangere la politie..de altfel, plangere mincinoasa.
Buna ziua! Matusa mea ma suna si mereu imi spune ca eu imi bat bunica, ca ii iau pensia, ca o omor. Ma simt terorizata, simt ca o iau razna si nu am nicio putere sa fac nimic. Va rog sa ma ajutati

Dacă îmi vor lua casa, asta înseamnă ca se achita datoria?
Buna ziua! Am o problema. Am un împrumut in banca de 23.000 de euro la care am girat cu casa. Nu l mai pot achita. Vor venit sa mi pună sechestru pe casa? Dacă da, asta inseamana ca nu mai pot lucra niciodată deoarece îmi vor pune oprire pe salariu?