avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina1234p

Activitate Cristina1234p

Buna ziua, sunt in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, am CIM suspendat la serviciu, pot sa ma intorc la serviciu pentru o saptamana si apoi, dupa aceasta saptamana sa revin la CIC?
Daca am un drept de folosinta gratuit asupra unui imobil, care sunt drepturile si obligatiile pe care le am eu? si ce drepturi are persoana juridica care mi-a transmis mie dreptul de folosinta cu titlu gratuit?
pot efectua lucrari intr-o cladire asupra careia am drept de folosinta cu titlu gratuit?
Dupa pronuntarea definitiva a instantei prin care nu mai sunt condamnat, la cat timp pot sa fiu reîncadrat pe functia avuta anterior?
Buna ziua,
care este sanctiunea in cazul in care a fost incheiat un contract inainte de finalizarea procedurii de atribuire in SEAP, anume, contractul a fost incheiat astazi, iar procedura de atribuire a fost initiata astazi, insa finalizata maine? Va multumesc.
buna ziua. eu si fratele meu am mostenit de la tata un teren, fiecare cate jumatate, vrem sa instrainam terenul in vederea exploatarii, dar sa ne pastram dreptul de proprrietate. ce putem face?
Buna ziua, ati aflat cum este examenul de definitivat la CCJ Bucureti?
Am o cerere de chemare in judecata referitoare la plata nedatorata si recuperarea prejudiciului facut de catre salariati instituției, un numar de peste 50 angajati, trebuie sa trimit la instanta, pe langa exemplarul pt instanta, cate unul pentru fiecare salariat, adica 50 si ceva de cereri de chemare în judecata?
Poate fi sancționata contraventional o institutie publică pentru încalcarea legii concurentei, în afara de ipoteza ca nu furnizeaza informatii?
Buna ziua, imi poate spune cineva daca a dat examenul de definitivat la CCJ Bucuresti, cum e examenul ?