avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Mirela Ponomarenco

Activitate Mirela Ponomarenco

Bună seara..Vreau să dau pământul în arendă..Am vorbit cu persoana respectivă și mi-a sugerat să-mi iau banii de la APIA,iar el ptr..fiecare hectar imi dă 300 Kg cereale sau 300 Ron PER hectar. Paritatea este bună?. Cine trebuie să plătească impozitul la pământ eu,Proprietarul sau cel care îi dau pământul în arendă.Multumesc mult
Adică cum este dreptul lor să nu se prezinte la proces,când fac parte din masa succesorală.. Nu îi interesează acest proces dar averea îi interesează .Cum sunt legile în România ca cel păgubit să și plătească ei să fie corect iar cei ce au înșelat să-și vadă de treburile lor și cu buzunarele pline..Ei au luat tot iar eu care nu am primit nimic ,stau prin sălile judecătoriei ,sunt corect merg la termen și îmi spuneți ca nu sunt obligați,eu cu cine mă judec,daca pârâții lipsesc.?
Bună seara.Sunt într-un proces de succesiune cu frații mei.Ei au primit dreptul de avere de la părinți,au făcut succesiunea de pe urma părinților,eu nefiind anunțat.Acum am deschis proces de succesiune ,iar ei nu au venit la nici un termen.,doar unul singur vine care este rămas în casa părinților,și și-a însușit și dreptul cuvenit mie…Sunt obligati sa vina la fiecare termen stabilit toț cei care fac parte din acest proces?Pot cere sa fie sancționați ca nu s-au prezentat niciodată. ? Au fost înștiințați.?Au primit citații ca unul spune ca el nu a primit citație.Multumesc
Bună ziua Am dat un hectar de pământ spre folosință la cineva ,un vecin, deoarece nu voiam să rămână pîrloagă . Eu încasez banii de la APIA pt r.respectivul teren ,iar el îmi plătește impozitul la primărie pentru respectivul teren. El ar trebui să-mi dea și o cota parte din cultura pe care o cultivă în anul respectiv?
Bună ziua.Vreau sa dau pământul în arendă.Județul Dolj, Zona este în sudul Județului Dolj.Cate KG trebuie să primesc de exemplu de grâu pe hectar..de la arendași.Mulțumesc..Subvenția de la APIA vine o primește?Mulțumesc mult
Am dus grâu personal la o brutărie Brutăria în schimb a eliberat bonuri ptr.pâine,…pâine pe care o livrează brutăria la un magazin particular,în sat,magazinul neaparținând brutăriei. Pâinea are 300grame Dai 10 bonuri primeai 10 pâini,dar în urmă cu trei zile vânzătoarea în loc sa elibereze 10 pâini a eliberat la 10 bonuri …8 pâini pe motiv ca in magazin ei vor sa li se aducă pâine de 400grame..Ce calcule a făcut ea dacă este în măsură (ca nu este ) să oprească 2 bonuri,adică 2 pâini nu știu pe ce bază,,,ca a fost altcineva din familiei.Am luat legatura cu brutăria și ei nu știu nimic de această escrocherie .Vreau să-i fac reclamație..dar nu știu cum să încadrez acest gest Mulțumesc

Manuela Rășină a scris:

Oare despre ce bonuri vorbiți? Detaliați, nu se înțelege decât că sunteți revoltată :)

Cum se califică gestul unei vânzătoare,ca nu mi-a eliberat cantitatea de pâine pentru câte bonuri i-am dat.Adica i-am dat bonuri ptr.10 pâini și mi-a eliberat 8 pâini.Motivul halucinant .!!!!Are acest drept o vânzătoare,invocând niște motive halucinante.
Bună ziua. Unde pot găsi recensământul pe clădiri din anul 1950…ptr. ca pe pământul agricol l-am găsit la Arhivele Naționale București deoarece Primăria de la Dobrotesti Dolj nu deține Arhiva!!!!!!!!!Imi trebuie certificatul fiscal si nu știu. ce sa fac și de unde să-l obțin.
Bună ziua Este permis și legal ca o persoană fizică care nu lucrează în primărie să dețină registrul cu toți locuitorii ,cu pământul intravilan și extravilan și metri liniari ai fiecărui locuitor din localitate..Nu este confidențial?
Unde pot reclama un primar de comună care nu îmi eliberează acte necesare ptr judecatorie intr-.un proces de succesiune .