avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate steinberg luminita

Activitate steinberg luminita

Buna ziua, am vandutde curand prin act de anzare cumparareun autoturism .Comform procedurilor am solicitat la circa finaniara un certificat fiscal . Dupa scurt timp cumparatorul s-a rasgandit din motive personale . Am fost la circa financiara sa anulam certificatul dar din pacate el a fost deja emis . Cumparatorul a mers la notariat si a dat o declaratie prin care anuleaza contractul de vanzare-cumparare. Am inteles ca declaratia aceasta nu este suficienta pentru ca utoturismul sa revina la vechiul proprietar . O solutie ar fi fost ca cel care cumparat autoturismul sa faca un nou contract de vanzare cumparare catre vechiul proprietar insa cumparatorul refuza sa mai colaboreze cu noi. Nea dat declaratia notariala si ca daca vrem sa mai discutam sa il platim. In momentul de fata nu stiu ce trebuie acu mai departe. Daca ma puteti sfatui v-as fi recunoscatoare , Multumesc.
Buna seara ,nu prea ma pricep la procese si de aceea o sa intreb cu cuvintele mele. Am avut un proces pentru doua amenzi contraventionale de circulatie , in prima instanta am castigat in parte procesul. La apelul facut de politie a trebuit sa depun in 15 zile alte acte pe care din pacate avocata mea nu le-a depus in termen si am pierdut procesul .Solutia a ramas definitiva . Ore se mai poate face ceva ?