avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara ,nu prea ma pricep la procese si de aceea o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara ,nu prea ma pricep la procese si de aceea o sa intreb ...

Buna seara ,nu prea ma pricep la procese si de aceea o sa intreb cu cuvintele mele. Am avut un proces pentru doua amenzi contraventionale de circulatie , in prima instanta am castigat in parte procesul. La apelul facut de politie a trebuit sa depun in 15 zile alte acte pe care din pacate avocata mea nu le-a depus in termen si am pierdut procesul .Solutia a ramas definitiva . Ore se mai poate face ceva ?
Nu se mai poate face nimic,în contestații de acest gen există doar fond si apel,căile extraordinare de atac nu au sansa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie - comunicarea la domiciliu Suparat2020 Suparat2020 Buna ziua! Am facut singur o contestatie in instanță asupra unui Proces verbal de contraventie (de care am aflat de la Directia taxe si impozite), dar ... (vezi toată discuția)
Soluție după apel pierdut am pierdut un proces pe litigii de ... Hobitzi Hobitzi Soluție după apel pierdut Am pierdut un proces pe litigii de muncă pe fond, și la apel. Sunt și acum convins că soluția a fost dată doar să ... (vezi toată discuția)