avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate VN123

Activitate VN123

Răspuns la discuția Recuperare creante
Buna seara! Multumesc pentru sfat. Am primit raspuns din partea asiguratorului, care deja detine factura respectiva, dar nu poate face plata pt ca spitalul nu a furnizat datele bancare. Intr adevar factura nu contine aceste date. Inteleg ca asiguratorul incearca de cateva luni sa obtina aceste date, insa nu a primit raspuns de la spital. Cel putin asa mi au zis mie. Considerand acest aspect mi se pare ciudat ca firma de recuperare creante mi a cerut mie plata fara sa tina cont de acesta situatie.
Buna ziua. Ma aflu intr-o situatie similara si sunt curioasa daca in cazul dvs s-a rezolvat si cum. Multumesc
Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie noua pentru mine. Am primit pe e-mail o scrisoare de la o firma de recuperare creante ca trebuie sa platesc o factura de anul trecut de la o clinica din Egipt unde a avut loc un consult cand eram in vacanta. Mentionez ca aveam asigurare medicala de calatorie in vigoare. La momentul respectiv, am sunat asiguratorul sa il anunt de problema si mi s-a confirmat ca cheltuielile medicale sunt acoperite, fara sa fie necesar sa platesc eu la clinica: clinica va contacta asiguratorul si formalitatile vor avea loc intre ei. Intre timp nu am primit nicio solicitare sau informare de la clinica sau de la asigurator ca plata nu a fost efectuata. Atat asiguratorul cat si clinica aveau datele mele de contact (nr de telefon si adresa de e-mail). Nu inteleg de ce firma de recuperare creante mi se adreseaza mie si nu direct asiguratorului, mai ales ca factura pe care mi-au trimis-o se adreseaza asiguratorului.
Doar in contractul de rezervare se specifica ca pretul poate varia cu +/-5 % in fc de suprafata utila toatala. Insa in antecontractul realizat la notar se specifica doar suma stabilita fara alte variatii ale acestei sume
Buna ziua. In antecontract am stabilit intreaga valoarea de plata a apartamentului (cu tva inclus) si modalitatea de plata, un avans la semnarea antecontractului si difetenta la.semnarea contractului de vanzare cumparare. De asememenea este mentionata si suprafata utila totala (inclsiv terasa). La finalizarea apartamentului, acesta este mai mare cu 8,33%. Dezvoltatorul a facut terasa mai mare decat in planul initial. Si ne cere sa platim cu 8,33% fata de pretul stabilit in antecontract. Are voie sa faca asa?