avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA In antecontract am stabilit intreaga valoarea de plata ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

In antecontract am stabilit intreaga valoarea de plata a apartamentului.

Buna ziua. In antecontract am stabilit intreaga valoarea de plata a apartamentului (cu tva inclus) si modalitatea de plata, un avans la semnarea antecontractului si difetenta la.semnarea contractului de vanzare cumparare. De asememenea este mentionata si suprafata utila totala (inclsiv terasa). La finalizarea apartamentului, acesta este mai mare cu 8,33%. Dezvoltatorul a facut terasa mai mare decat in planul initial. Si ne cere sa platim cu 8,33% fata de pretul stabilit in antecontract. Are voie sa faca asa?
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: VN123 , utilizator 13:10, 5 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Doar in contractul de rezervare se specifica ca pretul poate varia cu +/-5 % in fc de suprafata utila toatala. Insa in antecontractul realizat la notar se specifica doar suma stabilita fara alte variatii ale acestei sume
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata utila reala mai mica cosvad cosvad Buna ziua Am cumparat un apartament de 50 mp suprafata utila trecuta in cadastru de la un dezvoltator. Am cerut o expertiza cadastrala si au masurat 48 mp ... (vezi toată discuția)
Sfaturi achizitionare apartament aflat in constructie marius021 marius021 Buna seara, Doresc sa achizitionez un apartament intr-un complex rezidential nou, direct de la dezvoltator, insa am cateva nelamuriri. Mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata si la multi ani 2022. numele meu este andrei gabriel ... Andrei I. Gabriel I.I. Andrei I. Gabriel I.I. Buna dimineata si la multi ani 2022. Numele meu este Andrei Gabriel iar la inceputul anului 2021 am achitat in vederea achizitionarii unei garsoniere suma de ... (vezi toată discuția)