avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Activitate Marinalucianandrei

Activitate Marinalucianandrei

Toti cei afectati,va invit sa ne alaturam pe Facebuk In grupul
Legea Nazista 118/2019
Acolo o sa discutam si sa ne strangem cat mai multi in cautare de soluti
Toti cei afectati,va invit sa ne alaturam pe Facebuk In grupul
Legea Nazista 118/2019
Acolo o sa discutam si sa ne strangem cat mai multi in cautare de soluti
Toti cei afectati,va invit sa ne alaturam pe Facebuk In grupul
Legea Nazista 118/2019
Acolo o sa discutam si sa ne strangem cat mai multi in cautare de solutii.
Legea este din de categoria triburilor din zimbabue, si este conceputa de o doamna care ne invata prin emisiuni ca viata de familie trebuie sa dispara si sa fie inlocuita cu viata in grupuri, urmaritio sa va convingeti cine a inventat asemenea aberatie de lege, Trebuie sa intentam procese sa atacam legea la ccr, dar mai ales sa cerem despagubiri statului Roman , asa vom reusii sa protejam viirorul oamenilor de asa creiere iluminate, Corecta ar fi asa o lege sa ca fiecare cetatean sa ajunga in fata unei instante pentru a i se cantarii cauza starea ,iar in aceasta faza instanta sa se pronunte de o asa decizie daca este nevoie ori nu ca cetateanul sa se prezinte etc la politie, ce au facut ei au amestecat tantarul cu elefantul au bagat pe toti intr.o categorie, se folosesc de pretextul violatorilor si a pedofililor actuali nestiind sa distinga infractiunile intr.e ele leau bagat zeci la grup, si le.au pus in spinarea tuturor .Incopetentii pe care iam votat ne.au condamnat pe viata, ne ameninta ca ne baga.n puscarii daca nu ne prezentam la politie, eu in anul 2000 pe cand aveam 20 de ani, am primit o suma de bani de la o prostituata,am fost incadrat la un aliniat de proxenetism, si anume,tragerea de foloase de pe urma prostitutiei,am savarsit 3 ani de inchisoare iar prostituata un an pentru ca nu a vrut sa recunoasca ca mia dat bani, a fost batuta,am fost abuzati,amandoi, si am suferit in urma unui sistem judiciar ramas de pe urma comunismului si a abuzurilor politiei. Sarac fiind mam bucurat ca am terminat si mi.am refacut viata, multi ani am avut depresii dar mi.am revenit, acum dupa 22 de ani aceasta lege imi da viata peste cap,ma simt amenintat, in pericol,sufar exagerat,nu dorm noptile,am discutat cu avocata si intentam procese pana in panzele albe, dar este nevoie de mai .ulta lume pentru a reusii, nu asteptati,intentati procese la ccr, Si dati statul Roman in judecata cerand despagubiri. Doar asa vom reusi.

Andi Dosian a scris:

Buna, vin si eu cu o intrebare si gasirea unei soliti privind aceasta lege criminala Legea 118/2019 Registrul sex offenders si o lege foarte abigua prin care o persoana este condamnata a doua oara si care incalca drepul la viata si reabilitare in societate.

Ca urmare am niste prieteni care au fost condamnati pe ne drept in anumite state terte si s-au ales cu niste pedepse de 3 ani, au fost abuzati de aceasta lege prin fortarea de a fi colectate probe biologice, desi ei nu au comis vreo fapta pe teritoriul Romaniei. Aceasta lege 118/2019 practic iti ia dreptul la viata si te face criminal/inculpat daca se întâmplă dintr-o greseala sa nu te prezinti la politie o data la 3 luni pentru a semna. Vreau sa stiu de ce aceasta lege criminala se si contrazice spre ex: un cetatean roman fara nici-o condamnare in Romaniei vrea sa plece la munca in strainatate iar acea persoana nu poate veni la termenul fixat, fiind distanta prea lunga si cheltuieli sau pur si simplu risca sa fie data afara de la lucru pentru absenteism. Legea 118/2019 zice ca nu afecteaza sub niciun fel dreptul la munca desi chiar asa face legea iti ia dreptul la viata si munca pentru a supraviețui.
Eu stau sa ma intreb ce facem cu aceste persoane care ajung in depresie sau aceasta lege criminala ii provoaca la alte infractiuni din motiv de razbunare contra statului Roman care a adoptat mizeria asta de lege.
Ore de ce nu se face un registru national sa cuprinda chiar cele mai grave infractiuni unde clar se recidiveaza, cele mai grave infractiuni sunt vanzarile de droguri la copii si adulti numita si moartea alba sau criminali care au ucis copii sau adulti si au recidivat????
Am auzit ca este bine venita aceasta lege, eu zic ca incalca constituția România si chiar adevarata democratie.
O persoana poate fi condamnata o singura data pentu o fapta nu de zece ori , tin sa înțeleg ca sa adoptat o lege asemanatoare inchizitiei, comuniste, Naziste si Fasciste
Mulțumesc celor care au rabdare sa citeasca si astept un raspuns logic de la un advocat/jurist cu experienta bogata pe acest subiec.

Nu este constitutionala, este o lege inumana, nazista discriminatorie si multe altele, demigreaza si dezumanizeaza mii de oameni nevinovati,daca aceasta lege poate fi aplicata intr.un stat care pretinde ca este european , atunci este un infern, in lege pedofili sunt amestecatii cu traficamtii etc ca si o ciolomada fara a se tine cont de discrepanta faptelor, mai mult fiecare ar putea fi judecat si tratat de o instanta judecatoreasca iar in functie de decizia instantei ar putea fi pus sa fie supus unei asemenea legi si atunci pe diferite categorii in functie de gravitatea faptei, astfel legea 118/2019 infiintata de un grup de parlamentari incopetenti judeca o parte din populatia tarii si ii condamna pe viata la abuzuri presiuni amenintari etc astfel daca nu se supun si nu se semneaza la sectii de politie vor fi aruncati in inchisori, Ei se ascund sub paravanul violatorilor pedofililor recenti astfel incat paravanul sa fie cat mai intemeiat,insa se poate vedea de pe luna incopetenta cu care aceasta ciolomada a fost infiintata, tragand pe cei care au fost reabilitati,au trecut zeci de ani, ori care au fost judecati dupa un sistem slab si corupt,daca este sa recunoastem,pana in anii 2005 justitia era abuziva si nedreapta, astfel ca majoritatea au suferit,au acceptat,au ispasit, au uitat, dar iata ca mintile diavolesti le reaminteste si vreau sa ii recondamne pe viata la presiuni si amenintari sub paravanul de a proteja,Concluzia. Fiecare persoana abuzata de politia Romana sa deschida proces impptriva legii, sa o atace la CCR Dar sa nu se opreasca aici Trebuie sa CEREM TOTII DESPAGUBIRI MORALE STATULUI ROMAN, si sa nu ne lasam , asa cum ei ar vrea sa ne condamne pe viata, asa si noi sa.i atacam sai facem de rusine in EUROPA ca asa ceva sa nu se mai intample, Intentati procese, numai impreuna vom reusi.

MHDI a scris:

Cât de constituțională este legea 118/2019?

Buna, chiar daca aceasta lege va fi declarata neconstitutionala, multi vom suferii si vom fi depresivi urmarilor lor, cine plateste aceste nedreptatii, hartuirea cetatenilor prin amenintarea de fabricatie a unui dosar penal in caz de nesupunere a unei legi inumane, terfeleste viata a mii de oameni fara ca cineva sa fie tras la raspundere? Este ultra abuziva si exagerata , unica in lume aceasta aberatiei a unei doamne politician ,infiintatoarea legii, care ne invata pe la emisiuni ca viata de familie trebuie sa dispara ,si sa infiintam de acum in lumea ei civilizata, viata in grupuri, Asa o doamna a infiintat aceasta super aberatie,Intrebarea este Cine va plati,aceste abuzuri prin asa o lege.

Andreea Dana Fodor a scris:

Buna seara,

Daca va referiți la art 11 alin 4 din legea 118/2019, sancțiunea este prevăzută de alin. 7 al aceluiași articol care prevede că persoana va fi "constrânsă" sa se prezinte la secția poliție în vederea efectuării activităților indicate în cuprinsul articolului.

In felul în care este redactată legea, reabilitarea nu este motiv care sa vă excludă de la înscrierea în registru.

Urmăriți dosarul nr. 2398D/2020 aflat pe rolul Curții Constituționale fiindcă a fost invocată neconstituționalitatea dispozițiilor care prevăd că persoanele reabilitate se înscriu în registru.