avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Silvy93

Activitate Silvy93

Aedificia Carpați s-a înființat în anul 1992 .Nu mai dați informații eronate.Eu am fost la ei și mi-au ca nu detin arhiva până în anul 1992.
Nu am fost la Aedificia Carpați sa întreb de adeverință ( dar în funcție de anul în care s-a lucrat numai unii pot apela la ei ,dacă nu este o arhivă la Mihăilești de Giurgiu,unde contra cost îți eliberează într-o lună adeverința).Mie cineva de la birou mi-a zis ca fără adeverință s-ar putea ca ,Casa de pensii să nu accepte grupa și nebeneficiind de grupa nu poți ieși la pensie mai devreme???.Daca aveți nevoie de numele firmei care se ocupă o să-l dau pentru cine are nevoie.
Trustul Carpați a scris pe Cartea de munca grupa,deci nu vad de ce sa plătesc eu adeverința ( casa de pensii să-l întrebe pe el “arhiva “.
Bună ziua,dacă unul are pe cartea de muncă ( grupa) de ce casa de pensii cere și adeverința?( poate sa o facă și dacă da care este legea?.mulțumesc.
Bună seara,știe cineva unde se află arhiva Trustului Carpați Șantier Casa Republicii Bucuresti?. Mulțumesc
Voi nu știți despre ceea ce vorbiți
Mulțumesc frumos dle Carp ( adică de azi 2 ani care sunt în Italia sunt considerați contributivi?).O zi buna.
Pentru haiducie înțeleg,dar cine îl înțelege pe proprietar?.Daca outeti răspunsuri in baza legilor existente.O zi buna
Bună ziua,dacă se poate să-mi răspundeți ( șomajul actual este considerat perioada contributivă sau asimilatăl in Romania și în străinătate UE ?)Mulțumesc
Bună ziua,știe cineva cum se calculează pensia în totalizare ( cu contribuții în Țară și in Europa),mai precis 14 ani în România și 27 ani în Europa,adică se iau în calcul ( figurativ)și grupe puncte de stabilitate etc,?.Daca puteți ma interesează un model de calcul. Mulțumesc anticipat.O zi bună.