avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate andreimario96

Activitate andreimario96

???

andreimario96 a scris:

Buna seara, adresez si eu o intrebare
Detin un club sportiv privat, functia mea fiind de presedinte.
Clubul nu mai are activitate de o vreme dar in perioada urmatoare se va asocia cu consiliul local in baza legii 69/2000 a educatiei fizice si sportului si 215/2001 a administratiei publice
Ca presedinte ce fel ce contract pot avea ? Observ ca in cel de activitate sportiva nu este mentionata calitatea de presedinte pentru a il avea
Mai mult decat atat, care este procedura ? Daca nu gresesc, in cadrul consiliului director sau adunarii generale eu va trebui sa ma abtin la vot, daca nu ma insel ?
Multumesc anticipat

Buna seara, adresez si eu o intrebare
Detin un club sportiv privat, functia mea fiind de presedinte.
Clubul nu mai are activitate de o vreme dar in perioada urmatoare se va asocia cu consiliul local in baza legii 69/2000 a educatiei fizice si sportului si 215/2001 a administratiei publice
Ca presedinte ce fel ce contract pot avea ? Observ ca in cel de activitate sportiva nu este mentionata calitatea de presedinte pentru a il avea
Mai mult decat atat, care este procedura ? Daca nu gresesc, in cadrul consiliului director sau adunarii generale eu va trebui sa ma abtin la vot, daca nu ma insel ?
Multumesc anticipat
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un model pentru cererea de apel specific pentru plangerea contraventionala ?
“Eroare materiala” proces verbal de contraventie

Mi-a fost suspendat permisul in Mai pentru ca am trecut pe rosu chipurile.
Am facut contestatie deoarece in procesul verbal agentul constatator desi a trecut actul normativ care prevede ca sanctionarea este de 30 de zile, in casuta in care scrie “se suspenda exercitarea dreptului de a conduce pe o perioada:” el a trecut 90 de zile.
In cererea de intampinare scrisa la calculator presupun ca de juristul MAI, in procesul verbal facut la calculator apare identic 90 de zile.

Am invocat in fata instantei nulitatea absoluta a procesului verbal chiar daca a scris corect actul normativ, el mi-a aplicat sanctiune de 90 de zile.

Pe mine nu ma intereseaza ca a scris actul normativ pentru 30 de zile, eu nu am nicio garantie ca in momentul in care predam permisul, domnisoara caruia ii dadeam permisul, la calculator nu imi trecea 90 de zile, 100% trecea 90 de zile dupa cum a scris agentul conststator, doar nu statea ea sa vada ce zice actul normativ.

Iar motivarea instantei a fost intr-un final “eroarea materiala”

Vreau sa fac apel, ce spuneti ?

andreimario96 a scris:

Buna ziua, acum ceva timp mi-a fost retinut carnetul pe motiv ca am trecut pe rosu, am facut contestatie.
Pregatindu-ma de proces am observat ca atat in pv original si cel la calculator batut de juristul politiei (il are si instanta) au facut o greseala si anume, m-au sanctionat cu retinerea permisului pe 90 de zile desi legea prevede 30.

Intrebarea meste acum, pot cere nulitatea absoluta sau relativa a procesului verbal ?

Intr-adevar se precizeza actul normativ si articolul de suspendare pe pv dar la rubrica “Sanctiuni complementare/alte masuri:” mi se suspenda dreptul de a conduce 90 de zile .

Se incadreaza la nulitate ?

????

Buna ziua, acum ceva timp mi-a fost retinut carnetul pe motiv ca am trecut pe rosu, am facut contestatie.
Pregatindu-ma de proces am observat ca atat in pv original si cel la calculator batut de juristul politiei (il are si instanta) au facut o greseala si anume, m-au sanctionat cu retinerea permisului pe 90 de zile desi legea prevede 30.

Intrebarea meste acum, pot cere nulitatea absoluta sau relativa a procesului verbal ?

Intr-adevar se precizeza actul normativ si articolul de suspendare pe pv dar la rubrica “Sanctiuni complementare/alte masuri:” mi se suspenda dreptul de a conduce 90 de zile .

Se incadreaza la nulitate ?