avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model cerere apel la plangere contraventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model cerere apel la plangere contraventionala

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un model pentru cererea de apel specific pentru plangerea contraventionala ?
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2022
andreimario96, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:38, 1 Noiembrie 2022
Buna ziua, nu exista un asemenea model, cererea de apel trebuie redactata personalizat in functie de situatia dvs. concreta. Cel mai bine ar fi sa apelati la un avocat intrucat, asa cum rezulta din insasi mesajul postat de dvs., nu stapaniti notiunile de procedura si de fond in materie juridica. Contraventiile pot izvori din 1000 de legi, fiecare cu specificul ei, o contraventie rutiera este total diferita de ex de o contraventie la legislatia mediului, la fel cum contraventiile rutiere sunt diferite de la caz la caz. Decat sa incurcati situatia, mai bine apelati la un ajutor de specialitate.
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2022
Madalina Pascu, Avocat
Nu exista modele, în motivele de apel trebuie sa combateți argumentele primei instante care au dus la respingerea contestatiei dvs.Avocatura nu se practica cu modele copiate de pe net si nici procesele nu se castiga ușor,asa cum cred unii justitiabili...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare apel - procedura si loc depunere Apollo11 Apollo11 Buna ziua, Am castigat un proces pe fond cu politia rutiera si am primit acum acasa faptul ca politia a depus apel. Am rugamintea la d-voastra sa ma ajutati ... (vezi toată discuția)
Contestaţie la executare jidanu77 jidanu77 Am depus o contestaţie le executare împotriva Serviciului taxe şi impozite a Primăriei unde locuiesc întrucât 80 % din amenzi, termenul de solicitare a ... (vezi toată discuția)
Am primit de la instanþã o adresã prin care mi se cere sã completez plângerea contravenþionalã i97ccp i97ccp Salutare, Am decis sa vad si eu cum se face asa ca o experienta personala, mai ales ca nu am fost vinovat si ca m-a enervat modul in care s-a comportat ... (vezi toată discuția)